Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Η καυτή τάση των μακριών νυχιών και τα 5 κορυφαία μανικιούρ τους

Η καυτή τάση των μακριών νυχιών και τα 5 κορυφαία μανικιούρ τους

Τα μακριά νύχια, γνωστά και ως ballerina nails, είναι μία τάση για τολμηρές γιατί δεν είναι συνώνυμα της άνεσης

Παρόλα αυτά είναι πολλές οι γυναίκες που το επιλέγουν για να κάνουν εντυπωσιακές εμφανίσεις και να τραβήξουν όλα τα βλέμματα πάνω τους. Για να το πετύχεις κι εσύ, πρέπει να υιοθετήσεις τις πιο καυτές τάσεις στο μανικιούρ και να κάνεις αυτό που πρέπει για να έχεις τα πιο εκκεντρικά νύχια της χρονιάς.

To γαλλικό

Όπως βλέπεις, όσα χρόνια κι αν περάσουν, το γαλλικό μανικιούρ δεν πρόκειται να φύγει από τη μόδα και να πάψει να είναι λατρεμένη τάση. Ακόμα κι αν αγαπάς τα μακριά νύχια, μπορείς πάντοτε να είσαι κλασική επιλέγοντας το γαλλικό μανικιούρ σε παστέλ ροζ ή κρεμ αποχρώσεις.

Το κόκκινο της φωτιάς

Άλλη μία τάση που είναι διαχρονική και επιλέγεται λίγο πριν μπει το καλοκαίρι. Συμβολίζει την αγάπη, το πάθος αλλά και τον ερωτισμό όλων των γυναικών. Ακόμα κι αν το ντύσιμό σου είναι πιο ‘ήσυχο’, κάνε μία statement εμφάνιση με κατακόκκινα ballerina nails.

Go floral

Τι πιο χαρούμενο και καλοκαιρινό από το print με λουλούδια; Αντί να το κάνεις σε ολόκληρο το νύχι, πέρασε μία βάσε σε nude ή ακόμα καλύτερο σε διάφανο, για να έχεις ένα πιο ήσυχο αποτέλεσμα που μπορείς να υιοθετήσεις όλες τις ώρες.

Τα φρούτα του καλοκαιριού

Δεν χρειάζεται να έχεις κοντά νύχια για να κάνεις χαριτωμένα σχέδια. Ίσα ίσα, που η μεγάλη επιφάνεια στα ballerina nails σου επιτρέπει να κάνεις πιο ογκώδη σχέδια, όπως είναι το καρπούζι. Κάνε ένα νύχι κόκκινο, ένα πράσινο με κουκουτσάκια ή και όλο το φρούτο σε ένα μόνο νύχι.

Το νυφικό ύφος

Είναι η πρώτη επιλογή για εσένα που αγαπάς τα ballerina nails και σκοπεύεις να ντυθείς νύφη το καλοκαίρι αλλά όχι μόνο. Οι λεπτομέρειες του γκλίτερ και οι μικρές πετρούλες απευθύνονται σε glamorous κορίτσια ασχέτως περίστασης.

Sports in

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: Στέψη ή επιστροφή στον Ρέντη;

Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός αναμετρώνται στο Μετς σήμερα Τετάρτη (24/4, 17:30) για τον τέταρτο τελικό της Volley League γυναικών, με τις «ερυθρόλευκες» να προηγούνται 2-1

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024