Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τα ίσια… ανάποδα, αλλά στο Κίεβο έφτασε

Τα ίσια… ανάποδα, αλλά στο Κίεβο έφτασε

Η παράξενη φετινή Ρεάλ, δεν ήταν καλύτερη από τη Μπάγερν ίσως και από τη Γιουβέντους. Αυτό όμως δεν την εμπόδισε να φτάσει ως τον τελικό, και ας μοιάζει με το ρεζερβουάρ άδειο

Μακριά από το σπίτι η τέλεια διαδρομή. Σαν αέρας πέρασε από το Παρίσι, το Τορίνο, το Μόναχο. Τρεις νίκες με 7-2 γκολ που έστρωσαν στα πόδια της χαλί, την παρουσία σε έναν ακόμη τελικό. Στο «Μπερναμπέου» όμως βάσανο και μάλιστα μεγάλο.  Η Παρί προηγήθηκε και το πίστεψε για ένα ημίχρονο. Η Γιουβέντους διέλυσε κάθε προγνωστικό και αν δεν ήταν ο διαιτητής Όλιβερ πιθανότατα θα συνέχιζε εκείνη για τον ημιτελικό. Μια από τα ίδια και η Μπάγερν που αποκλείστηκε συμπτωματικά, πέφτοντας πάνω στα γάντια του Κέιλορ Νάβας.

Οι δύο όψεις του ίδιου νομίσματος για τη Ρεάλ που φυσικά πέτυχε τον στόχο της, αλλά που ειδικά φέτος μοιάζει να ξόδεψε ήδη όση βενζίνη υπήρχε στο ρεζερβουάρ της.

Δεν μπορούν να αμυνθούν οι Ισπανοί. Ή πιο σωστά: Δεν θέλουν να αμυνθούν. Δεν τους ενδιαφέρει. Ας το κάνουν οι άλλοι, που το ξέρουν καλύτερα. Το επιμέρους σκορ στη Μαδρίτη στο φετινό ταξίδι 13-9 και μοναδικός αντίπαλος που δεν συναντήθηκε με τα δίχτυα ο ΑΠΟΕΛ. Το αντίστοιχο υπέρ της εκτός έδρας σκορ:17-6! Προφανώς δεν πρόκειται για σύμπτωση, αλλά για μια ποδοσφαιρική νόρμα που… σε όποιον αρέσει. Η ίδια η βασίλισσα Ρεάλ, ομάδα της «κόντρα μπάλας» και ας μην το αποδέχεται.

Θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον ένας τελικός με τη Λίβερπουλ, που λογικά θα τσεκάρει σε μερικές ώρες το δικό της εισιτήριο για το Κίεβο. Μεγαλύτερο και από τις… φανέλες των δύο εμβληματικών γιγάντων.

Η πραγματική επιθετική μηχανή του Τσάμπιονς Λιγκ, είναι οι Reds του Γιούργκεν Κλοπ. Και εκείνη δεν κάνει διακρίσεις, «μέσα» – «έξω». Εκείνη δεν καταλαβαίνει ούτε από αντιπάλους που στέκονται πίσω από τη μπάλα, ούτε από εκείνους που τη θέλουν στα πόδια της.

Ως εδώ 38 γκολ στο ενεργητικό της, και με ένα ματς λιγότερο από την ομάδα του Ζινεντίν Ζιντάν. Και όσοι επιμένουν ότι ο Κλοπ επίσης δεν κοιτά την άμυνα; Το δικό του παθητικό ήταν ως χθες ακόμη μονοψήφιο (9).

Η Λίβερπουλ ήταν αήττητη στη διοργάνωση μέχρι το χθεσινό 4-2 από τη Ρόμα στο Ολύμπικο. Από τα προκριματικά του καλοκαιριού όταν πέρασε το εμπόδιο της Χόφενχάιμ ως το 5-2 του πρώτου ημιτελικού με τη χθεσινή της αντίπαλο.

Δεν ήταν η Ρεάλ καλύτερη από τη Μπάγερν στα 180΄ λεπτά. Μάλλον δεν ήταν καλύτερη και από τη Γιουβέντους. Είχε όμως τον τρόπο της. Να δούμε αν σύντομα θα έχει και ο Ζινεντίν Ζιντάν ότι ο Πέισλι και ο Αντσελότι.

Τρεις κατακτήσεις του κυπέλλου Πρωταθλητριών, σαν προπονητής! Και ας μην τον λες και… αλεπού των πάγκων.

Sports in

Το «Μαύρο Θηρίο» απειλεί τη Ρεάλ Μαδρίτης

Η μεγάλη επιτυχία του Αντσελότι και το ευρωπαϊκό clasico στον ημιτελικό

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024