Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Τα βρήκαν εξωδικαστικά με Starbucks και Φιλαδέλφεια οι δύο Αφροαμερικανοί

Τα βρήκαν εξωδικαστικά με Starbucks και Φιλαδέλφεια οι δύο Αφροαμερικανοί

Η πόλη της Φιλαδέλφεια συμφώνησε να καταβάλει σε καθέναν εξ αυτών το συμβολικό ποσό του 1 δολαρίου και δεσμεύτηκε να χρηματοδοτήσει με το ποσό των 200.000 δολαρίων ένα πρόγραμμα επιχειρηματικότητας για μαθητές δημοσίων σχολείων

Οι δύο Αφροαμερικανοί άνδρες που είχαν συλληφθεί ενώ περίμεναν σε ένα κατάστημα Starbucks στη Φιλαδέλφεια των ΗΠΑ κατέληξαν σε συμφωνία οικονομικού διακανονισμού με την αλυσίδα καφέ και απέσυραν τις νομικές αξιώσεις τους σε βάρος της πόλης.

Η πόλη της Φιλαδέλφεια συμφώνησε να καταβάλει σε καθέναν εξ αυτών το συμβολικό ποσό του 1 δολαρίου και δεσμεύτηκε να χρηματοδοτήσει με το ποσό των 200.000 δολαρίων ένα πρόγραμμα επιχειρηματικότητας για μαθητές δημοσίων σχολείων.

Η εταιρεία Starbucks Corp ανακοίνωσε την τελική συμφωνία διακανονισμού που σύναψε με τον Ντόντε Ρόμπινσον και τον Ράσον Νέλσον, η σύλληψη των οποίων την 12η Απριλίου προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων.

Οι Ρόμπινσον και Νέλσον συνελήφθησαν αφού ο διευθυντής του καταστήματος τηλεφώνησε στην αστυνομία για να διαμαρτυρηθεί διότι δεν είχαν παραγγείλει κάποιο προϊόν από το μαγαζί και δεν ήθελαν να φύγουν. Ώρες μετά αφέθηκαν ελεύθεροι χωρίς να απαγγελθούν κατηγορίες σε βάρος τους.

Sports in

Άγριο ξύλο ανάμεσα σε μαθήτριες Γυμνασίου στον Πύργο

Το επεισόδιο έγινε μπροστά στα μάτια των υπόλοιπων μαθητών οι οποίοι όχι μόνο παρακολουθούν αμέτοχοι, αλλά με επευφημίες και επιφωνήματα βιντεοσκοπούν το συμβάν.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024