Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Porsche: Εβδομήντα χρόνια ζωής σε ένα video

Porsche: Εβδομήντα χρόνια ζωής σε ένα video

Σε ένα ολιγόλεπτο video κατάφερε να συμπυκνώσει η Porsche τα 70 χρόνια ζωής της, αναδεικνύοντας τα μοντέλα που σημάδεψαν την πορεία της.

Μερικούς από τους σημαντικότερους σταθμούς της μέχρι τώρα πορείας της κατάφερε να συγκεντρώσει η Porsche σε ένα ολιγόλεπτο μεν, απολαυστικό δε video.

Ξεχωριστή θέση στην 70χρονη ιστορία της γερμανικής φίρμας καταλαμβάνει η 356 –το πρώτο μοντέλο ευρείας παραγωγής- στην έκδοση SL (Super Light) με το πλούσιο αγωνιστικό παλμαρέ, η πρώτη γενιά της θρυλικής 911 και η αγωνιστικών προδιαγραφών 917 η οποία έφερε την Porsche για πρώτη φορά στο υψηλότερο σκαλί του βάθρου στον 24ωρο αγώνα του Le Mans.

Από τη λίστα των σημαντικότερων μοντέλων της Porsche δεν θα μπορούσε φυσικά να λείπει η 959, το ταχύτερο αυτοκίνητο ευρείας παραγωγής της εποχής του, η Boxster και η Cayenne, το αυτοκίνητο που έβγαλε από το οικονομικό αδιέξοδο τη φίρμα.

Η 918 Spyder κλείνει με τον πλέον εντυπωσιακό τρόπο το βίντεο των περίπου τεσσάρων λεπτών. To plug-in υβριδικό supercar της Porsche ήταν το πρώτο τετράτροχο παραγωγής που κατάφερε να σπάσει το φράγμα των επτά λεπτών στο Nurburgring Nordschleife.

Sports in

Ολυμπιακός: Σίνα, Μουζακίτης και Χαράλαμπος Κωστούλας στην καλύτερη 11άδα του Youth League

Τρεις παίκτες του Ολυμπιακού συμπεριλήφθηκαν από την ιστοσελίδα Football talent Scout στην καλύτερη 11άδα της διοργάνωσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024