Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Πέντε διαφορετικοί τρόποι να συνδυάσεις τα φλοράλ σου ρούχα

Πέντε διαφορετικοί τρόποι να συνδυάσεις τα φλοράλ σου ρούχα

Οι διάσημοι οίκοι και οι σχεδιαστές μας είχαν έγκαιρα προειδοποιήσει για την «ανθισμένη» τάση, που φαίνεται να κατακλύζει την πόλη και τις ντουλάπες μας

Η άνοιξη όχι μόνο έχει μπει για τα καλά, αλλά φαίνεται πως σιγά – σιγά δίνει την σκυτάλη στο ανυπόμονο καλοκαίρι. Το μεσογειακό μας κλίμα δίνει λίγες μόνο εκλάμψεις εποχιακής μόδας και δίνει έμφαση κυρίως  στις τάσεις.

Με τα λουλουδάτα ρούχα να ξεπηδούν από παντού ήδη στο δρόμο και στις μεγάλες βιτρίνες των καταστημάτων, φαίνεται πως διανύουμε πια την εποχή των λουλουδιών και η διάθεση μας ανεβαίνει. Οι διάσημοι οίκοι και οι σχεδιαστές μας είχαν έγκαιρα προειδοποιήσει για την  «ανθισμένη» τάση, που φαίνεται να κατακλύζει την πόλη και τις ντουλάπες μας.

Πως όμως μπορούμε να διαφοροποιηθούμε και να την  χρησιμοποιήσουμε προς όφελος μας; Ποιοι είναι οι τρόποι που θα μας αναδείξουν και θα δώσουν στην εμφάνιση μας έξτρα πόντους; Εδώ θα σχολιάσουμε και θα προτείνουμε πέντε διαφορετικούς τρόπους , που θα κάνουν τα φλοράλ μας σύνολα ασυναγώνιστα!

  1. Με διαχρονικά τζίν!

Τα τζιν είναι συνήθως η λύση για όλα. Το απόλυτο «γιατρικό» του στυλ ! Τι δεν πηγαίνει με τζιν; Σωστά; Όταν μιλάμε για τζιν όμως δεν εννοούμε μόνο τα παντελόνια, αλλά για ολόκληρη την κατηγορία που προσφέρει το πασπαρτού ύφασμα. Ασφαλώς και το φλοράλ τοπ σας είναι τέλειο με το ψηλόμεσο σας τζιν παντελόνι, αλλά όχι μόνο.  Ένα εκκεντρικό μακρύ φλοράλ φόρεμα μπορεί να βρει ιδανικό ταίρι σε ένα τζιν μπουφάν ή η μία φούστα δένει απόλυτα με ένα τζιν πουκάμισο. Πολλές φορές το μοτίβο μπορεί να είναι έντονο και το ντένιμ είναι η λύση για να «λειάνει» και να το αναδείξει τέλεια. Το τζιν έχει το εφέ να κάνει μία εμφάνιση πιο καθημερινή, χρησιμοποιήστε το!

  1. Ρίγες , ρίγες, ρίγες.

Ακούγεται περίεργο και είναι λογικό! Αλλά είναι απρόβλεπτο και αποτελεί την τέλεια μίξη. Η άποψη που λέει πως δεν αναμιγνύουμε τα μοτίβα μεταξύ τους έχει σταματήσει να ισχύει. Σίγουρα το αποτέλεσμα δεν θα είναι κάτι απλό και δεν προτείνεται σε γυναίκες που προτιμούν «ήρεμους» τόνους. Ο συνδυασμός αυτός κάνει την διαφορά και τα βλέμματα να γυρνάνε.

Δεν είναι όμως και όσο τρομακτικό ακούγεται αφού στη πραγματικότητα η σωστή μίξη μπορεί όχι μόνο να σας κάνει να ξεχωρίσετε από το πλήθος αλλά και να αναδείξει την σιλουέτα σας. Τολμήστε να φορέσετε την αγαπημένη σας μαρινιέρα με μία φλοράλ παντελόνα ή αντίστροφα μία ριγέ παντελόνα με ένα φλοράλ τοπ ή τζάκετ, θα σας δώσει ύψος και αμέσως θα φανεί η γραμμή σας πιο αδύνατη. Επίσης η ψηλόμεση λουλουδάτη φούστα σας θα είναι τέλεια με ένα ριγέ πουκάμισο στους ίδιους χρωματικούς τόνους.

  1. Ήσυχα παστέλ και δυναμικά φλούο.

Είτε προτιμάς ήσυχους και γήινους τόνους είτε έντονους και ζωηρούς, τότε  τα λουλούδια θα κυριαρχήσουν στην εμφάνιση σου. Τα παστέλ είναι πιο γλυκοί τόνοι και δίνουν την διάθεση της ανεμελιάς και την ζωντάνιας ενώ τα έντονα φλούο κερδίζουν την προσοχή και σε κάνουν να ξεχωρίζεις. Για πιο σικ εμφανίσεις προτίμησε τα ρομαντικά παστέλ με τα φλοράλ ρούχα σου, τι καλύτερο από ένα σομόν παστέλ φόρεμα με το αγαπημένο σου λουλουδάτο τζάκετ. Για πιο εκκεντρικές εμφανίσεις συνδύασε ένα φλοράλ τοπ ή κοστούμι με μία φλούο τσάντα ή ένα ζευγάρι γόβες.

  1. Ροκ σταρ ή παιδιά των λουλουδιών; Και τα δύο!

Αν νομίζεις πως για να γίνεις ροκ σταρ χρειάζεσαι μόνο σκάνδαλα και παράλογες απαιτήσεις, σου έχουμε νέα! Φέτος χρειάζεσαι και κάτι φλοράλ! Το 2018 κανείς δεν θέλει να βλέπει άλλα σκισμένα καλσόν και έντονες γραμμές με eye liner στα μάτια σου. Βγάλε την πιο ροκ διάθεση σου και συνδύασε την με την άνοιξη. Οι σκούροι τόνοι του ροκ στοιχείου μπορούν να κατευνάσουν την δυναμική των λουλουδιών και να της δώσουν μία νέα πνοή. Βάλε το αγαπημένο σου δερμάτινο με ένα φόρεμα με έντονα λουλούδια ή με ένα ζευγάρι μπότες πάνω από το γόνατό. Επίσης φόρεσε το μπλουζάκι  με την στάμπα από την αγαπημένη σου μπάντα με μία ανοιξιάτικη παντελόνα .

  1. Άφησε τα αξεσουάρ σου να ανθίσουν!

Αν λατρεύεται την τάση αλλά όχι και τόσο ώστε να την εντάξετε στην ντουλάπα σας σε μεγάλη ποσότητα, τότε η λύση είναι τα αξεσουάρ. Αυτές οι μικρές νότες στην εμφάνιση που μπορούν να καταφέρουν να αλλάξουν  την δομή και να «φωτίσουν» την εμφάνιση. Ένα μαντήλι με λουλουδάτο μοτίβο μπορεί να σας εντάξει με μικρά βήματα στην τάση και να αναδείξει το ντύσιμο σας, οπότε με ένα λευκό πουκάμισο και έντονο κραγιόν έχετε το ιδανικό ανοιξιάτικο λουκ. Ιδανικά μπορείτε να σετάρετε ένα σύνολο με μία τσάντα ή  ένα ζευγάρι παπούτσια φλοράλ, θα δώσει μία φρέσκια και μοδάτη νότα στο ντύσιμο σας. Εναλλακτικά ένα καπέλο με λουλούδια ή σκουλαρίκια με παρόμοια μοτίβα μπορούν να ενισχύσουν την εμφάνιση σας . Άλλωστε σε ποιόν δεν αρέσουν τα λουλούδια;

Sports in

Ολυμπιακός: Σίνα, Μουζακίτης και Χαράλαμπος Κωστούλας στην καλύτερη 11άδα του Youth League

Τρεις παίκτες του Ολυμπιακού συμπεριλήφθηκαν από την ιστοσελίδα Football talent Scout στην καλύτερη 11άδα της διοργάνωσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024