Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ποιοι έμειναν για να θυμούνται τα περσινά;

Ποιοι έμειναν για να θυμούνται τα περσινά;

Και στον ΠΑΟΚ σίγουρα σκέφτονται πως όλα θα ήταν διαφορετικά αν ο Σαββίδης δεν είχε μπουκάρει στο γήπεδο οπλισμένος εκείνο το απόγευμα...

Πριν αρχίσει το ματς με τον ΠΑΟΚ, στον Παναθηναϊκό έλεγαν ότι ήθελαν πολύ την νίκη διότι εκτιμούν ότι τα δεινά της ομάδας ξεκίνησαν όταν πέρυσι τέτοιο καιρό ο Ιβάν Σαββίδης τούς κήρυξε τον πόλεμο. Ο ΠΑΟ είχε κερδίσει στον ημιτελικό του Κυπέλλου με 2-0 στη Λεωφόρο, ύστερα από ένα σπουδαίο παιγνίδι του Μπεργκ – ίσως το τελευταίο αληθινά σπουδαίο του ματς με τον ΠΑΟΚ.
Ο Σαββίδης θύμωσε και η οργή του έφερε τον Κύζα, τον απίθανο εκείνο διαιτητή που, πριν αποχαιρετήσει τη διαιτησία, διέλυσε τον ΠΑΟ στον επαναληπτικό του Κυπέλλου στην Τούμπα.
Ακολούθησε ο περίφημος τραυματισμός του Βλάνταν Ιβιτς από το τενεκεδάκι που έπεσε στον πάγκο του ΠΑΟΚ στη Λεωφόρο, η διακοπή του ματς από τον Κομίνη και το ντόμινο της διάλυσης: ο ΠΑΟ τιμωρήθηκε, ο Μπεργκ έφυγε, ο Γιάννης Αλαφούζος κατάλαβε ότι η ιστορία της Συμμαχίας ήταν ένα παραμύθι που είχε μόνο «δράκους» και απογοητεύτηκε. Και φτάσαμε στο να ψάχνει ο Παναθηναϊκός χρήματα να πληρώσει τον Βέμερ.

Ελάχιστοι

Κάποιοι στον Παναθηναϊκό θα ήθελαν να πικράνουν τον ΠΑΟΚ, αλλά ποιοι; Από τους πρωταγωνιστές του μοιραίου εκείνου ματς έχουν μείνει ελάχιστοι. Ο Αλαφούζος υπάρχει, αλλά απλά περιμένει τον επόμενο για να του παραδώσει τις μετοχές. Από τους παίκτες που έπαιξαν πέρυσι στο μοιραίο ματς βρέθηκαν στη χθεσινή αρχική ενδεκάδα όλοι κι όλοι τρεις: ο Λουντ, ο Βλαχοδήμος (που πέρυσι είχε αποβληθεί…) και ο Κουρμπέλης. Υπήρχε πάντα στον πάγκο ο Μαρίνος Ουζουνίδης, αλλά πώς να εξηγήσεις στον Μουνιέ και στον Λουτσιάνο τι έγινε πέρυσι; Αν κάτι παρέμεινε ίδιο είναι η σατανική παρέμβαση των διαιτητών στα ματς αυτά.
Ο ΠΑΟ μπήκε καλύτερα, είχε δοκάρι με τον Δώνη, αλλά ο ΠΑΟΚ στην πρώτη του κατεβασιά ισοφάρισε όταν από μια καραμπόλα που προκάλεσε ο διαιτητής Τζήλος, ο Πρίγιοβιτς βρέθηκε μόνος μπροστά στον τερματοφύλακα.
Ο Τζήλος, για να δείξει ότι εκτός από ακούσια λάθη μπορεί να κάνει και κάποιο από αυτά που συνηθίζουν οι διαιτητές, έδωσε στον ΠΑΟΚ τη δυνατότητα να κάνει και το 0-2 επιτρέποντας στον Πέλκα να κάνει φάουλ στον Τζανδάρη πριν σερβίρει στον Πρίγιοβιτς ένα ακόμα γκολ. Το 0-3 το πέτυχε ο Σακόφ.
Και στον ΠΑΟΚ σίγουρα σκέφτονται πως όλα θα ήταν διαφορετικά αν ο Σαββίδης δεν είχε μπουκάρει στο γήπεδο οπλισμένος εκείνο το απόγευμα…
Διαβάστε εδώ ολόκληρο το άρθρο

Sports in

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: Στέψη ή επιστροφή στον Ρέντη;

Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός αναμετρώνται στο Μετς σήμερα Τετάρτη (24/4, 17:30) για τον τέταρτο τελικό της Volley League γυναικών, με τις «ερυθρόλευκες» να προηγούνται 2-1

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024