Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Η έπαρση πληρώνεται

Η έπαρση πληρώνεται

Είναι λογικό σε ένα βαθμό οι παίκτες της Ένωσης να έχουν «ξεφουσκώσει» μετά και την μαθηματική εξασφάλιση του τίτλου. Έχοντας ήδη το μυαλό τους στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ

Η ΑΕΚ δεν ήταν καλή απέναντι στην Κέρκυρα. Όπως γενικώς δεν είχε καλή εικόνα και στα ματς που προηγήθηκαν το τελευταίο διάστημα. Αυτό προκαλεί ίσως έναν προβληματισμό στον Μανόλο Χιμένεθ ενόψει του τελικού κυπέλλου, όμως δεν πρέπει να ξεχνάμε πως μιλάμε για ένα εντελώς διαφορετικό παιχνίδι. Είναι λογικό σε ένα βαθμό οι παίκτες της Ένωσης να έχουν «ξεφουσκώσει» μετά και την μαθηματική εξασφάλιση του τίτλου. Έχοντας ήδη το μυαλό τους στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ.

Βάσει των όσων έχουμε δει φέτος από την ΑΕΚ, δεν νομίζω πως υπάρχει κάποιος που να αμφιβάλει για το ότι οι Κιτρινόμαυροι ξέρουν καλά τι χρειάζεται ένα ντέρμπι. Πόσω μάλλον ένας τελικός. Γι’ αυτό και εκτιμώ πως η Ένωση, όντας συνολικά καλύτερη ομάδα από τον ΠΑΟΚ, έχει τον πρώτο λόγο και για τον τελικό του κυπέλλου.

Αυτή η εκτίμηση ενισχύεται και από την έπαρση που δείχνουν να έχουν τις τελευταίες εβδομάδες οι άνθρωποι της ομάδας της Θεσσαλονίκης. Που διατυμπανίζουν σε κάθε ευκαιρία πως έρχονται στο παιχνίδι της Αθήνας για να δώσουν απαντήσεις και να αποδείξουν πως είναι η καλύτερη ομάδα. Δεν είναι καλός σύμβουλος η έπαρση και όπως έχει αποδειχθεί, πληρώνεται. Ο Ολυμπιακός την «έπαθε» πριν από δύο χρόνια, ακολουθώντας μια αντίστοιχη τακτική πριν τον τελικό με την ΑΕΚ. Χάνοντας το κύπελλο χωρίς καν να καταλάβει το πώς και το γιατί. Μακάρι πάντως το αποτέλεσμα του αγώνα της 12ης Μαΐου να είναι το μοναδικό που θα μας απασχολεί από το παιχνίδι. Με όλο το ενδιαφέρον να στρέφεται αποκλειστικά στον αγωνιστικό χώρο και όχι κάπου αλλού. Κάτι για το οποίο, δυστυχώς, υπάρχουν αμφιβολίες και μάλιστα έντονες.

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024