Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Βάλε κίνηση και τσαχπινιά με βολάν

Βάλε κίνηση και τσαχπινιά με βολάν

Οι τάσεις στο χώρο της μόδας πάνε κι έρχονται, αλλά το βολάν παραμένει και φέτος ένα λατρεμένο κομμάτι για πολλές γυναίκες.

Δεν υπάρχει τίποτα πιο ελκυστικό από το να δίνει κίνηση και τσαχπινιά στο ντύσιμο σας το ίδιο το ρούχο που φοράτε. Φανταστείτε να περπατάτε στο δρόμο και οι λεπτομέρειες των ρούχων σας να κινούνται μαζί με το πέρασμα του αέρα.

Ο λόγος για τα βολάν που μπαίνουν σε κάθε λογής ρούχο για να του γνωρίσουν τη μαγεία της κίνησης και της άνοιξης.

Το βολάν υπάρχει παντού και φέτος, αποδεικνύοντας πως είναι μια από τις αγαπημένες τάσεις της μόδας που αγάπησαν οι γυναίκες. Ένα απλό κομμάτι υφάσματος είναι ικανό για πολλά: δίνει κίνηση, τσαχπινιά και χαρούμενη διάθεση σε ολόκληρο το look.

Ένα παιχνίδι ξεκινά με το εφέ του βολάν σε άπειρα κομμάτια  της γυναικείας γκαρνταρόμπας, που κάθεμια από εμάς πρέπει να δοκιμάσει. Βρείτε ποιο σας ταιριάζει και να είστε σίγουρες ότι δε θα βγει ούτε φέτος από τις βαλίτσες των διακοπών σας.

Τα φορέματα είναι τόσο βολικά την άνοιξη και το καλοκαίρι, ειδικά όταν στολίζονται από γεμάτα ζωντάνια βολάν απογειώνουν κάθε εμφάνιση. Αν επιλέξετε ένα φόρεμα με βολάν στο τελείωμα των γραμμών του, να είστε σίγουρες πως θα ερωτευτείτε τη χάρη και την κοριτσίστικη διάθεση που θα χαρίσει στο ντύσιμό σας. Θα λατρέψετε ιδιαιτέρως το βολάν στο ντεκολτέ, αλλά και τα μανίκια ενός φορέματος. Σε ένα ζωντανό ανοιξιάτικο χρώμα θα γίνει το αγαπημένο σας φόρεμα που δε θα αποχωριστείτε ποτέ.

Στο ίδιο κλίμα με το φόρεμα, η αέρινα φούστα με το βολάν στο τελείωμα της θυμίζει λίγο παλιά δεκαετία. Δοκιμάστε να φορέσετε μια φούστα σε στυλ κρουαζέ που θα τονίζει τη μέση σας, αλλά και τα πόδια σας. Αν δε το μπροστινό μέρος διαθέτει κι ένα διακριτικό βολάν, τότε θα δώσει παραπάνω κίνηση και θηλυκότητα στην εμφάνισή σας.

Φυσικά το βολάν αγαπήθηκε πρώτα χάρη στα αέρινα τοπάκια. Δεν είναι τυχαίο που σε όλα τα off-shoulders μπλουζάκια δεσπόζει το βολάν. Άνεση και στυλ είναι όλα όσα προσφέρει και χρειάζεστε για τις εμφανίσεις σας τώρα που ο καιρός έχει ανοίξει για τα καλά.

Φυσικά το must have κομμάτι του καλοκαιριού, τα αγαπημένα σας σορτσάκια γίνονται ακόμη πιο σέξι κι αποκαλυπτικά, όταν στο τελείωμα τους έχουν ένα διακριτικό λεπτεπίλεπτο βολάν.

Συνήθως το σορτσάκι συνδυάζεται και με ασορτί τοπάκι για να μην αγχώνεστε παραπάνω για το πώς θα συνδυάσετε το αγαπημένο σας σορτσάκι.

Το ελαφρύ αεράκι της άνοιξης δεν επιτρέπει ακόμη να βάλετε ελεύθερα τα τιραντάκια και τα αμάνικα σας, ωστόσο ένα ελαφρύ πουκάμισο με βολάν λεπτομέρειες θα γίνει ο καλύτερος σας φίλος στο γραφείο, αλλά και στη βραδινή σας έξοδο. Ιδανικός συνδυασμός με τον αιώνιο φίλο των γυναικών, το τζιν παντελόνι και ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνες γόβες. Έτσι, θα συνθέσετε μια σικ και στυλάτη εμφάνιση στο λεπτό.

Νομίζατε ότι το βολάν φοριέται μόνο σε φορέματα και φούστες; Λάθος! Αναζητήστε μια ολόσωμη φόρμα, που θα σας σώσει από τη ζέστη της άνοιξης και του καλοκαιριού και δώστε έμφαση στο βολάν. Μια ολόσωμη φόρμα με βολάν στα μανίκια, θα σας κάνει να μοιάζετε σαν να βγήκατε από τη βιτρίνα της αγαπημένης σας μπουτίκ. Ένα ελαφρύ ζευγάρι σανδάλια ή εσπαντρίγιες θα σας συντροφεύσουν υπέροχα σε έναν απογευματινό καφέ.

Sports in

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός 60-50: Ισοφάρισε σε 2-2 και ο τίτλος θα κριθεί σε πέμπτο παιχνίδι

Ο Παναθηναϊκός ισοφάρισε την σειρά με τον Ολυμπιακό (60-50), στους τελικούς της Α1 Μπάσκετ Γυναικών και πλέον όλα θα κριθούν στο 5ο ματς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024