Τρίτη 16 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Λιάκος: «Δεν υπάρχουν περιθώρια για καθυστερήσεις»

Λιάκος: «Δεν υπάρχουν περιθώρια για καθυστερήσεις»

Ο υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργό υπογράμμισε πως η αξιολόγηση θα πρέπει να ολοκληρωθεί εντός του χρονικού πλαισίου που έχει τεθεί

Την ανάγκη ολοκλήρωσης της αξιολόγησης εντός του χρονικού πλαισίου που έχει συμφωνηθεί σημείωσε ο υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργό Δημήτρης Λιάκος, τονίζοντας πως ο στόχος παραμένει σταθερός και είναι να έχει «κλείσει» εντός του Ιουνίου.

«H τρέχουσα αξιολόγηση μπορεί να είναι η τέταρτη στη σειρά αλλά, το βασικότερο, είναι η τελευταία του προγράμματος. Ως εκ τούτου θα πρέπει η συνολική δουλειά να έχει γίνει στην ώρα της» σημείωσε ο υφυπουργός, υπογραμμίζοντας πως «δεν υπάρχουν περιθώρια για καθυστερήσεις και αυτό το γνωρίζουν όλα τα μέλη της κυβέρνησης».

Παράλληλα, ο κ. Λιάκος στη συνέντευξή του στη Realnews, τόνισε πως η κυβέρνηση επιδιώκει «μια βιώσιμη, μακροπρόθεσμη λύση για το χρέος που δεν θα θέτει σε κίνδυνο τη δυναμική της οικονομίας μας», προσθέτει ότι «θα διατηρήσουμε τη δημοσιονομική ισορροπία που κατακτήσαμε με τόσους κόπους και θα συνεχίσουμε τις αναγκαίες μεταρρυθμιστικές τομές για τον τόπο» και εξηγεί ότι στο πλαίσιο αυτό «αν οι ρυθμοί μεγέθυνσης δεν είναι οι επιθυμητοί, θα πρέπει να ενεργοποιείται μια ρήτρα χρέους-ανάπτυξης για να διορθώνει τη μεταξύ τους ισορροπία».

Απαντώντας σε ερώτηση για τη μείωση των φορολογικών συντελεστών εντός του 2019 υποστηρίζει ότι «στόχος της κυβέρνησης είναι η χρήση των δημοσιονομικών περιθωρίων να γίνει με τρόπο στοχευμένο, τόσο για τη μείωση των φορολογικών βαρών όσο και για την ενίσχυση του κοινωνικού κράτους».

Sports in

8 Ιουλίου-15 Απριλίου: τόσο διάστημα περίμενε ο Σλούκας…

Η μετακίνηση του Κώστα Σλούκα στον Παναθηναϊκό και η ανακοίνωση στις 8 Ιουλίου ήταν μια στιγμή που έφερε δονήσεις στο ελληνικό και ευρωπαϊκό μπάσκετ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 16 Απριλίου 2024