Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Οι τελευταίες τάσεις στο μακιγιάζ του καλοκαιριού

Οι τελευταίες τάσεις στο μακιγιάζ του καλοκαιριού

Περιμένοντας με ανυπομονησία την πιο χαρούμενη εποχή του χρόνου, ας μην χάνουμε χρόνο και ας ενημερωθούμε αμέσως για τις νέες καυτές τάσεις του μακιγιάζ που έρχονται

Διότι αν δεν πειραματιστείς το καλοκαίρι, πότε θα το κάνεις; Η εποχή του χρόνου που μας επιτρέπει να βάλουμε πιο έντονα χρώματα, να δοκιμάσουμε κάτι έξω από τα συνηθισμένα και να αναδείξουμε περισσότερο το μαύρισμα με τέλειες ιδέες στο μακιγιάζ.

Έντονα φωτεινά μάτια

Οι έντονες pop σκιές στα μάτια κάνουν το βλέμμα έντονο και σέξι ενώ δεν χρειάζεται να κάνεις τίποτα άλλο στο μακιγιάζ σου, πέρα από το να έχεις καθαρή και λαμπερή επιδερμίδα. Ο βασιλιάς των χρωμάτων για φέτος θα είναι το αγαπημένο μπλε.

Φυσικό μακιγιάζ

Το φυσικό αποτέλεσμα έχει φέτος την τιμητική του και σε ενθαρρύνει να μην κάνεις contouring με τον κλασικό τρόπο, ιδίως το καλοκαίρι. Αυτό που μπορείς να κάνεις είναι να βάλεις λίγη τερακότα στα μάγουλα. Και φυσικά ξέχνα τα έντονα και υπερτονισμένα φρύδια.

Δικά σου σχέδια με eyeliner

Από το στιλ cat eye σε πιο μουτζουρωμένο smoky eye, φτάσαμε στο σήμερα και στα σχέδια που μπορείς να κάνεις μόνη σου με eyeliner σε οποιοδήποτε χρώμα. Δείξε την προσωπικότητά σου με μία προσωπική πινελιά και ολοκλήρωσε με ένα φυσικό μακιγιάζ.

Μάτια που φίλησε ο ήλιος

Το sunkissed αποτέλεσμα δεν είναι μόνο για την επιδερμίδα σου. Μπορείς να κάνεις το ίδιο και στο μακιγιάζ ματιών απλά θα παίξεις με πιο έντονες αποχρώσεις του πορτοκαλί, ώστε να έχεις ένα πιο φωτεινό και ιδιαίτερο καλοκαιρινό μακιγιάζ.

Ναι στο γκλίτερ

Αφού το χρησιμοποίησε η Beyonce στο Coachella, το ίδιο θα κάνουμε κι εμείς. Το γκλίτερ έρχεται να προσθέσει glam στο μακιγιάζ ματιών και να δώσει ένταση, ενώ για τις πιο τολμηρές, προτείνεται να βάλουν γκλίτερ στα χείλη, σε βραδινές εξόδους.

Απόκτησε γαλαξιακό στιλ

Πώς θα το πετύχεις αυτό; Με ένα ειδικό lip gloss, που εκτός από τα χείλη σου, χρησιμεύει και στο να δίνει έξτρα λάμψη στα ‘μήλα’ αλλά και στο καπάκι των ματιών.

Sports in

Το μεγάλο λάθος του Σλούκα έδωσε το πλεονέκτημα στην Μακάμπι (vid)

Ο Κώστας Σλούκας πήρε την λάθος απόφαση, τη λάθος στιγμή. Και η Μακάμπι…

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024