Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Scrunchies: Θα τα λατρέψεις ή θα τα μισήσεις

Scrunchies: Θα τα λατρέψεις ή θα τα μισήσεις

Τα φουσκωτά λαστιχάκια που φορούσαν οι γυναίκες τη δεκαετία του 90, επιστρέφει ξανά στη μόδα και αυτό... προβληματίζει

Η θερμοκρασία ανεβαίνει διαρκώς και οι περισσότερες γυναίκες βρίσκουν δίοδο στο στυλ των μαλλιών τους. Για να αποφύγουν τη ζέστη πιάνουν τα μαλλιά τους σε ανάλαφρες κοτσίδες, άστατα messy buns και άλλες φορές αφήνουν τα μισά κάτω και συγκεντρώνουν τα υπόλοιπα σε μια μικρή κοτσίδα. Τα κλασσικά σκέτα λαστιχάκια για τα μαλλιά ήταν η απλή και εύκολη λύση μέχρι που τη δεκαετία του 90 εμφανίστηκαν μερικά φουντωτά, παρδαλά και πολύχρωμα χοντρά λαστιχάκια που άκουγαν στο όνομα scrunchies.

Πολλές γυναίκες τα φορούσαν στην αρχή μόνο μέσα στο σπίτι και όση ώρα έκαναν τις οικιακές τους δουλειές, αργότερα όμως τα scrunchies εμφανίστηκαν και στην τηλεόραση με τη Φίμπι από τα «Φιλαράκια» και την Κάρι Μπράντσο από το «Sex and the City» να τα φορούν με αυτοπεποίθηση και τόλμη.

Οι δυο τους λοιπόν ίσως και να χαρούν μόλις μάθουν πως το αξεσουάρ των μαλλιών που σημάδεψε τη δεκαετία των 90s, επιστρέφει και κερδίζει ολοένα και περισσότερους θαυμαστές. Παρόλ’ αυτά δε λείπουν κι εκείνοι που θα αντιπαθήσουν τη νέα μόδα στα μαλλιά των γυναικών και δε θα χάσουν καθόλου χρόνο από το να το κακοχαρακτηρίσουν και να ξεστομίσουν την «απαγορευμένη»  φράση στο χώρο της μόδας και του στυλ: «Είναι κιτς!»

Σε ποικίλες αποχρώσεις, άλλοτε πιο πυκνά κι άλλοτε πιο λεπτεπίλεπτα περιμένουν τις γυναίκες να τα δοκιμάσουν σε διάφορα χτενίσματα μέχρι να βρουν αυτό που τους ταιριάζει.

Αλλά ακόμη κι αν δεν τους ταιριάξει, αποκτούν ένα παραπάνω λαστιχάκι, που αποδεικνύεται πάντα χρήσιμο στην καθημερινότητα, ιδίως όσων έχουν μακριά μαλλιά!

Sports in

LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός

LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός. Παρακολουθήστε live στις 15:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός για τον 4ο τελικό της Α1 μπάσκετ γυναικών.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024