Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Έως και 3 αγωνιστικές η τιμωρία του Σιμεόνε

Έως και 3 αγωνιστικές η τιμωρία του Σιμεόνε

Η αποβολή του Σίμε Βρσάλικο με δεύτερη κίτρινη κάρτα, μόλις στο 10ο λεπτό της αναμέτρησης, προκάλεσε την «έκρηξη» του Σιμεόνε

Η αποβολή του Ντιέγκο Σιμεόνε, λόγω έντονων διαμαρτυριών, στο 12ο λεπτό του χθεσινού (26/4) αγώνα με την Άρσεναλ στο «Έμιρεϊτς», θα στοιχίσει, πιθανότατα, την παρουσία του στον επαναληπτικό της Μαδρίτης.

Ωστόσο, σύμφωνα με τη Mundo Deportivo, η τιμωρία του Αργεντινού τεχνικού δεν θα περιοριστεί μόνο στη συμμετοχή του στον δεύτερο ημιτελικό, αλλά μπορεί να φτάσει και τις 2 ή 3 αναμετρήσεις, καθώς ο Σιμεόνε εξύβρισε τον Γάλλο διαιτητή του αγώνα, Κλεμέν Τουρπέν.

Αν αυτό το σενάριο επαληθευτεί, ο «Τσόλο» θα απουσιάσει από τον τελικό του Europa League, στην περίπτωση βέβαια, που η Ατλέτικο προκριθεί σε αυτόν.

Υπενθυμίζεται, πως η αντίδραση του Σιμεόνε προήλθε από την απόφαση του Τουρπέν, να αποβάλλει τον Σίμε Βρσάλικο με δεύτερη κίτρινη κάρτα, μόλις στο 10ο λεπτό της αναμέτρησης.

«Είναι δύσκολο να σχολιάσεις. Είδατε τις εικόνες. Ο διαιτητής αποφάσισε την αποβολή μου από την πρώτη διαμαρτυρία μου. Αποφάσισε ότι έπρεπε να φύγω από το γήπεδο . Εγώ σέβομαι πολύ τους άλλους. Ο διαιτητής κατάλαβε ό,τι κατάλαβε. Εμείς επιβιώσαμε», δήλωσε ο τεχνικός των «ροχιμπλάνκος» αναφορικά με την αποβολή του.

Παράλληλα, δεν παρέλειψε να αποθεώσει την ομάδα του: ««Αυτοί οι παίκτες είναι άγριοι, είναι ήρωες, είναι τεράστιοι. Οι φίλαθλοι της Ατλέτικο το γνωρίζουν. Το στάδιο πρέπει να εκραγεί για να συνοδεύσει το πάθος αυτών των παιδιών, μπορούμε να παίξουμε άσχημα ή καλά, αλλά είναι απίστευτο. Σκέφτομαι ήδη την επόμενη Πέμπτη. Αυτή η ομάδα είναι εκπαιδευμένη να υποφέρει, ξέρετε πόσο δύσκολο είναι να αμυνθούμε; Οι άνθρωποι δεν έχουν ιδέα τι είναι η άμυνα. Χρειαζόμαστε τους φιλάθλους μας περισσότερο κοντά από ποτέ».

Sports in

H Γιουβέντους έχασε την δίκη με τον Ρονάλντο και θα του καταβάλει 19,5 εκατομμύρια ευρώ

Η Γιουβέντους έχασε τη δίκη με τον Κριστιάνο Ρονάλντο που αφορά οικονομικές οφειλές προς τον Πορτογάλο σούπερ σταρ και καλείται να του πληρώσει σχεδόν 20 εκατ. ευρώ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024