Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Σινεμά στα Γρήγορα

Σινεμά στα Γρήγορα

Τι να προσέξετε και τι όχι το Σαββατοκύριακο

Αξίζουν

Οδύνη (La douleur, Γαλλία, 2017).

Δράμα του Εμανουέλ Φινκιέλ με την Μελανί Τιερί στον ρόλο της Μαργκερίτ Ντιράς την περίοδο που συνεργαζόταν με την γαλλική αντίσταση στον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο Ο Φινκιέλ, που βασίστηκε σε δύο διηγήματα της Ντιράς από την συλλογή «Οδύνη», σκαλίζει παθιασμένα την ψυχή της συγγραφέως, αναζητεί και βρίσκει την οδύνη, την απόλυτη ταραχή, την αίσθηση της απώλειας που εκφράζεται με τη σιωπή.

ΑΘΗΝΑ: ΑΣΤΟΡ – ΑΝΔΟΡΑ – ΑΤΛΑΝΤΙΣ – ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΠΑΤΗΣΙΩΝ – ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΚΑΛΛΙΘΕΑ – ΚΗΦΙΣΙΑ – ΑΝΟΙΞΗ – ΣΙΝΕΡΑΜΑ – ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ ΘΕΣ/ΚΗ: ΚΟΛΟΣΣΑΙΟΝ – ΟΛΥΜΠΙΟΝ – ΠΑΥΛΟΣ ΖΑΝΝΑΣ

Το απώτατο σημείο της ανθρωπότητας (The Farthest, ΗΠΑ, 2017).

Ντοκιμαντέρ της Εμερ Ρέινολντς που έκανε μια σχολαστική, πληρέστατη αναδρομή στην ιστορία των διαστημόπλοιων «Voyager 1» και «Voyager 2» που το 1977 εκτοξεύθηκαν από τη NASA στο Διάστημα για την εξερεύνηση των πιο απόμακρων σημείων του ηλιακού συστήματος.

ΑΘΗΝΑ: ΔΑΝΑΟΣ – ΕΛΛΗ

Ούτε κρύο ούτε ζέστη

Απάτη σε μαύρο φόντο (Carbone, Γαλλία, 2017).

Γκανγκστερική περιπέτεια του Ολιβιέ Μαρσάλ στο οποίο ο Μπενουά Μαζιμέλ υποδύεται έναν χρεοκοπημένο επιχειρηματία που για να ξεφύγει από το αδιέξοδο ιδρύει επιχειρήσεις -φούσκες με χρήματα του υποκόσμου και φυσικά το μετανιώνει.

ΑΘΗΝΑ: ODEON ΟΠΕΡΑ – ΛΑΪΣ – ΓΑΛΑΞΙΑΣ – ΑΕΛΛΩ – ΑΘΗΝΑ ΧΑΛΑΝΔΡΙ – ΤΡΙΑ ΑΣΤΕΡΙΑ – ΡΕΝΑ ΒΛΑΧΟΠΟΥΛΟΥ – ΣΠΟΡΤΙΓΚ – ΣΙΝΕΑΚ – ΝΑΝΑ – ODEON ΓΛΥΦΑΔΑ – ODEON STARCITY – VILLAGE ΡΕΝΤΗ – VILLAGE ΦΑΛΗΡΟ – ΘΕΣ/ΚΗ: ODEON ΠΛΑΤΕΙΑ – ODEON ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ

Fortunata – Η ασυμβίβαστη (Ιταλία, 2017).

Δράμα του Σέρτζιο Καστελίτο με την Γισσμίνε Τρίνκα (στον ρόλο μιας κομμώτριας στη σύγχρονη Γένοβα η οποία προσπαθεί να βάλει τάξη στην άστατη ζωή της, μεγαλώνοντας συγχρόνως μόνη και με κόπο την κόρη της.

ΑΘΗΝΑ: ΙΝΤΕΑΛ – ΝΙΡΒΑΝΑ – ΑΤΤΑΛΟΣ – ΑΤΛΑΝΤΙΣ – ΚΗΦΙΣΙΑ – ΣΙΝΕΑΚ – ΑΙΓΛΗ – ΑΘΗΝΑΙΟΝ CINEPOLIS ΓΛΥΦΑΔΑ ΘΕΣ/ΚΗ: ΟΛΥΜΠΙΟΝ

ΓΙΑ ΕΙΔΙΚΟ ΚΟΙΝΟ

Εκδικητές: Ο πόλεμος της αιωνιότητας (Avengers: The infinity war, ΗΠΑ, 2018).

Περιπέτεια των αδελφών Ρούσο με τους Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ, Τομ Χόλαντ, Κρις Εβανς, Κρις Χέμσγουορθ κ.α. Οι σούπερ ήρωες της Marvel Comics σώζουν και πάλι το σύμπαν που αυτή την φορά απειλείται από τον Θάνος (Τζος Μπρόλιν). Καλοφτιαγμένη για το είδος της και απολύτως άδεια – αν και υπερφορτωμένη – ταινία απευθυνόμενη στους φαν των ηρώων (προβάλλεται σε παραπάνω από 190 αίθουσες σε όλη την Ελλάδα)

Sports in

Έφερε τη σειρά στα ίσια με μπρέικ το Μαϊάμι (vid)

Οι Χιτ σόκαραν τους Σέλτικς, καθώς επικράτησαν με 111-101 στη Βοστώνη και έφεραν στα ίσια (1-1) τη σειρά του πρώτου γύρου των playoffs.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024