Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Η Τουρκία κατέθεσε υποψηφιότητα για το Euro του 2024

Η Τουρκία κατέθεσε υποψηφιότητα για το Euro του 2024

Η Τουρκία είναι για τέταρτη διαδοχική φορά υποψήφια ν΄ αναλάβει την σπουδαία διοργάνωση, με χαρακτηριστικότερη την περίπτωση του 2010, όταν έχασε το EURO 2016 για μία (!) ψήφο από την Γαλλία

Μετά την Γερμανία, και η Τουρκία παρουσίασε τον φάκελο υποψηφιότητας, για την ανάληψη του EURO 2024.

«Δόθηκαν όλες οι απαραίτητες εγγυήσεις, χωρίς κανένα κενό, έτσι ώστε να εξασφαλισθεί η οικονομική επιτυχία της διοργάνωσης», δήλωσε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος της τουρκικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας, Γιλντιρίμ Ντεμιρορέν, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση που δόθηκε στην δημοσιότητα από την UEFA.

Η Τουρκία είναι για τέταρτη διαδοχική φορά υποψήφια ν΄ αναλάβει την σπουδαία διοργάνωση, με χαρακτηριστικότερη την περίπτωση του 2010, όταν έχασε το EURO 2016 για μία (!) ψήφο από την Γαλλία.

Σύμφωνα, πάντως, με τις εκτιμήσεις των ειδικών, ούτε αυτήν την φορά θα αναλάβει η γειτονική χώρα το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, καθώς η γερμανική υποψηφιότητα θεωρείται επικρατέστερη.

«Εχει έλθει η ώρα για ν΄ αναλάβει η Τουρκία το πρώτο της EURO», δήλωσε, πάντως, με αρκετή δόση αισιοδοξίας ο πρώτος αντιπρόεδρος της TFF, Σερβέτ Γιαρντιμτσί.

Η UEFA θ΄ ανακοινώσει την επιλογή της στις 27 του προσεχούς Σεπτεμβρίου, μετά την σχετική συνεδρίαση της εκτελεστικής επιτροπής.

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024