Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ένα βήμα πριν από τον τελικό η Μαρσέιγ του Μήτρογλου

Ένα βήμα πριν από τον τελικό η Μαρσέιγ του Μήτρογλου

Στο πιο «εμπορικό» ζευγάρι των ημιτελικών, η Άρσεναλ φιλοξενεί την Ατλέτικο Μαδρίτης στο «'Εμιρεϊτς»

Ένα βήμα πριν από τον τελικό του Europa League στο Λυών στις 16 Μαΐου, βρίσκονται οι τέσσερις ομάδες που συμμετέχουν στα ημιτελικά της διοργάνωσης.

Η Μαρσέιγ του Κώστα Μήτρογλου υποδέχεται τη Σάλτσμπουργκ (22:05) στο «Βελοντρόμ», σε ένα ζευγάρι που συναντήθηκε ξανά στους ομίλους του φετινού Europa League.

Για την ιστορία, η Σάλτσμπουργκ επικράτησε με 1-0 στην Αυστρία, ενώ η δεύτερη αναμέτρηση στη Μασσαλία έληξε με «λευκή» ισοπαλία (0-0).

Η γαλλική ομάδα στα προημιτελικά, ξεπέρασε «εκκωφαντικά» το εμπόδιο της Λειψίας, νικώντας την με 5-2 στη Μασσαλία και με τον τρόπο αυτό, ανέτρεψε το 0-1 της αναμέτρησης σε γερμανικό έδαφος. Η Σάλτσμπουργκ πραγματοποίησε μια επίσης, εντυπωσιακή πρόκριση επί της Λάτσιο επικρατώντας με 4-1 στην «Ρεντ Μπουλ Αρένα» και έφερε «τούμπα» την ήττα με 2-4 στο «Ολίμπικο».

Για τους «Μασσαλούς» θα απουσιάσει από την αναμέτρηση ο Χιρόκι Σακάι.

Στο άλλο ματς της ημέρας, σε ένα ζευγάρι που μοιάζει με «πρόωρο τελικό», η Άρσεναλ φιλοξενεί την Ατλέτικο Μαδρίτης στο «’Εμιρεϊτς» , στο τελευταίο ευρωπαϊκό εντός έδρας παιχνίδι του Αρσέν Βενγκέρ στον πάγκο των «κανονιέρηδων».

Στην φάση των «8», η Άρσεναλ προκρίθηκε επί της ΤΣΣΚΑ Μόσχας νικώντας 4-1 στο Λονδίνο και αποσπώντας «αγχωτική» ισοπαλία στη Μόσχα, καθώς βρέθηκε πίσω στο σκορ με 0-2. Οι «ροχιμπλάνκος» με τη σειρά τους, έκαμψαν δύσκολα την αντίσταση της Σπόρτινγκ Λισαβόνας, καθώς έφτασαν στη νίκη με 2-0 στη Μαδρίτη και κράτησαν το προβάδισμα πρόκρισης στη Λισαβόνα, γνωρίζοντας την ήττα με 0-1.

Ο Αρσέν Βενγκέρ θα στερηθεί τις υπηρεσίες των τραυματιών, Μοχάμεντ Ελνένι και Χενρίκ Μχιταριάν ενώ ο Ντιέγκο Σιμεόνε δεν μπορεί να υπολογίζει στους Φιλίπε Λουίς και Χουανφράν.

Sports in

Μπάγερν Μονάχου – Άρσεναλ 1-0: Ο Κίμιχ έστειλε τους Βαυαρούς στα ημιτελικά

Η γκολάρα του Κίμιχ ήταν αρκετή για την Μπάγερν που νίκησε με 1-0 την Άρσεναλ και προκρίθηκε στα ημιτελικά του Champions League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024