Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Εξώδικο του Παναθηναϊκού στην Ευρωλίγκα για οφειλές από τις νίκες

Εξώδικο του Παναθηναϊκού στην Ευρωλίγκα για οφειλές από τις νίκες

Στα άκρα τραβάει το σχοινί ο Παναθηναϊκός, ο οποίος έστειλε εξώδικο στην Ευρωλίγκα για οφειλές προς την ΚΑΕ από τις νίκες που έχει σημειώσει στη φετινή διοργάνωση.

Στα άκρα τραβάει το σχοινί ο Παναθηναϊκός, ο οποίος έστειλε εξώδικο στην Ευρωλίγκα για οφειλές προς την ΚΑΕ από τις νίκες που έχει σημειώσει στη φετινή διοργάνωση.

Τα χρήματα έπρεπε να έχουν μπει στο λογαριασμό των Πρασίνων από τις 15 Απριλίου, κάτι που δεν συνέβη και έτσι ο Παναθηναϊκός έστειλε εξώδικο ζητώντας τα χρήματα εντός των επόμενων 72 ωρών.

Αναλυτικά το εξώδικο που έστειλαν οι Πράσινοι μέσω ισπανικού δικηγορικού γραφείου:

«Αγαπητοί κύριοι,

Σας γράφουμε εκ μέρους και ως νόμιμοι εκπρόσωποι του πελάτη μας, Παναθηναϊκού Superfoods ΒC.

Μας παρασχέθηκε επίσημη απόδειξη της ύπαρξης μη εκπληρωμένου χρέους που οφείλεται από εσάς στους πελάτες μας ύψους 681.910 ευρώ. Το συγκεκριμένο ποσό προκύπτει και από την απόδειξη που επισυνάπτεται μαζί με όλες τις λεπτομέρειες.

Το Άρθρο 9 της συμφωνίας μεταξύ των συλλόγων που επιτρέπει στην Euroleague να παρακρατεί ποσά λόγω χρηματικού προστίμου δεν έχει εφαρμογή εδώ γιατί: α) το πρόστιμο δεν είναι τελικό, αφού εκκρεμούν νέες εφέσεις και β) η Euroleague έχει ήδη δεσμεύσει το ποσό των 300.000 ευρώ ώστε να εγγυηθεί πως δεν θα υπάρξουν ληξιπρόθεσμες οφειλές. Έτσι, η Euroleague πρέπει να πληρώσει το πλήρες ποσό στο χρονικό διάστημα που αναφέρεται.

Προκειμένου να αποφευχθεί η έναρξη των νόμιμων διαδικασιών εις βάρος της Euroleague, σας ζητούμε α) να πληρώσετε τις 681.910 ευρώ μέσα στις επόμενες 72 ώρες από τη στιγμή που θα λάβετε τη συγκεκριμένη επιστολή ή β) να επικοινωνήσετε μαζί μας στο ίδιο διάστημα, ώστε να βρούμε έναν φιλικό τρόπο για να εκπληρωθεί εξ ολοκλήρου το χρέος.

Αν ο πελάτης μας δεν λάβει πλήρη ικανοποίηση όσων ζητούμε ή δεν επικοινωνήσετε μαζί μας για να βρεθεί λύση στο συγκεκριμένο χρονικό διάστημα, τότε έχουμε εντολή από τον πελάτη μας να ξεκινήσουμε τις νόμιμες διαδικασίες εναντίον της εταιρίας σας, ζητώντας την αποπληρωμή του χρέους 681.910 ευρώ, συν τα πρόσθετα ποσά που μπορεί να προκύψουν στο εξής. Παράλληλα, σας ενημερώνουμε ότι θα ζητήσουμε επίσης από το δικαστήριο την πληρωμή των εξόδων καθυστέρησης, καθώς και τα έξοδα της διαδικασίας».

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024