Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Κίνημα Αλλαγής: Τρέχουν να στήσουν το νέο κόμμα σε όλη την Ελλάδα

Κίνημα Αλλαγής: Τρέχουν να στήσουν το νέο κόμμα σε όλη την Ελλάδα

Η Φώφη Γεννηματά θέλει «έτοιμες και ετοιμοπόλεμες» τις οργανώσεις μέχρι τέλος Ιουνίου

Ο οργανωτικός σχεδιασμός αλλά και οι πολιτικές προτεραιότητες του επόμενου διαστήματος αναμένεται να κυριαρχήσουν στη σημερινή πρώτη συνεδρίαση της Εκτελεστικής Γραμματείας του Κινήματος Αλλαγής. Πρώτος στόχος να αποκτήσει ο νέος φορέας της Κεντροαριστεράς «οργανωτική σάρκα και οστά», σε νομαρχιακό επίπεδο, μέχρι το τέλος Μαΐου.

Η Φώφη Γεννηματά που αναμένεται να κλιμακώσει τις πολιτικές της πρωτοβουλίες που έχουν ως στόχο να τονώσουν το αυτόνομο στίγμα του Κινήματος Αλλαγής και να προωθήσουν την «εθνική συνεννόηση», δίνει μεγάλη σημασία στην επιτυχή ολοκλήρωση της οργανωτικής του δομής. Εκτιμά ότι η συγκρότηση των οργάνων του νέου κόμματος, ειδικά στην περιφέρεια και υπό την προϋπόθεση ότι θα περάσουν το μήνυμα της ενότητας, της συνέχειας και κυρίως της ανανέωσης θα συμβάλλει καθοριστικά στην ενίσχυση της εικόνας του Κινήματος Αλλαγής αλλά και της εκλογικής του απήχησης.

Η κυρία Γεννηματά γνωρίζει τις δυσκολίες που έχει να αντιμετωπίσει το Κίνημα Αλλαγής στην πορεία προς τις εκλογές και την πίεση που αναμένεται να δεχθεί από την πόλωση που θα επιδιώξουν τόσο ο ΣΥΡΙΖΑ όσο και η ΝΔ. Εμφανίζεται όμως πεπεισμένη ότι ο νέος φορέας της κεντροαριστεράς θα περάσει τον εκλογικό πήχη του διψήφιου ποσοστού και θα παίξει καθοριστικό ρόλο στις μετεκλογικές εξελίξεις.

Διαβάστε περισσότερα εδώ 

Sports in

Έφερε τη σειρά στα ίσια με μπρέικ το Μαϊάμι (vid)

Οι Χιτ σόκαραν τους Σέλτικς, καθώς επικράτησαν με 111-101 στη Βοστώνη και έφεραν στα ίσια (1-1) τη σειρά του πρώτου γύρου των playoffs.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024