Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ θέλει να σχεδιάσει το νυφικό σου

Η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ θέλει να σχεδιάσει το νυφικό σου

Προσοχή, προσοχή! Υποψήφιες νύφες, η  Σάρα Τζέσικα Πάρκερ θέλει να σχεδιάσει το νυφικό σας! Η διάσημη ηθοποιός δημιούργησε  για πρώτη φορά μία συλλογή 10 νυφικών με την αμερικανική εταιρεία λιανικής  πώλησης Gilt, με τίτλο « SJP , νυφική σειρά της Σάρα Τζέσικα Πάρκερ». Η συλλογή αποτελείται από 10 διαφορετικά στυλ, τα οποία έχουν σχεδιαστεί για […]

Προσοχή, προσοχή! Υποψήφιες νύφες, η  Σάρα Τζέσικα Πάρκερ θέλει να σχεδιάσει το νυφικό σας! Η διάσημη ηθοποιός δημιούργησε  για πρώτη φορά μία συλλογή 10 νυφικών με την αμερικανική εταιρεία λιανικής  πώλησης Gilt, με τίτλο « SJP , νυφική σειρά της Σάρα Τζέσικα Πάρκερ».

Η συλλογή αποτελείται από 10 διαφορετικά στυλ, τα οποία έχουν σχεδιαστεί για να βλέπουν μια γυναίκα μέσα από μια ποικιλία γαμήλιων  περιστάσεων. Η σειρά ακολουθεί τα βήματα μίας νύφης από την γαμήλια υποδοχή μέχρι και την γαμήλια δεξίωση είτε πρόκειται για την νύφη, είτε για μία απλή καλεσμένη. Εκτός από τα κλασικά φορέματα, υπάρχουν  λιγότερα παραδοσιακά κομμάτια, όπως κορμάκια και ολόσωμες φόρμες.

Αυτή είναι η πρώτη προσπάθεια της SJP(όπως ονομάζεται η ίδια στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και τώρα πια και η σειρά ρούχων της) στην κατηγορία ρούχων ready-to-wear. Πριν από αυτό, είχε σχεδιάσει μόνο αξεσουάρ, συμπεριλαμβανομένης μιας σειράς νυφικών παπουτσιών, τα οποία προφανώς είναι το τέλειο ταίρι για τα νυφικά της.  Η συνεργασία της στον σχεδιασμό παπουτσιών, μαζί με τον πρώην επικεφαλή σχεδιαστή του οίκου Μανόλο Μπλάνικ, έχει ξετρελάνει τις απανταχού φαν της και πραγματικά είναι μία καλή προσπάθεια με αρκετό γούστο και επιτυχία.

Οι  τιμές των πολυπόθητων νυφικών δημιουργιών ξεκινούν από 295 δολάρια και φτάνουν έως τα 2.395 δολάρια. «Δεν είναι μόνο το στυλ της Σάρα  γνωστό σε όλο τον κόσμο, η άποψή της είναι μοναδική», δήλωσε ο Τομ Οτ,  επικεφαλής έμπορος της  Gilt στην ιστοσελίδα WWD. «Η ίδια  φέρνει το άψογο στιλ και το γούστο της στη ζωή σε αυτή τη συλλογή. Πιστεύουμε ότι οι πελάτες μας θα είναι ευχαριστημένοι με την συλλογή που  προσφέρουμε,  που είναι κομψή και σε πολύ καλές τιμές στην κατηγορία των νυφικών». Η αλήθεια είναι,  πως οι τιμές είναι όντες «προσγειωμένες» στην πραγματικότητα αν αναλογιστεί κανείς πως η αγορά ενός νυφικού ενδύματος, ειδικά στην Αμερική,  είναι ένα πολύ σημαντικό έξοδο στον γαμήλιο προϋπολογισμό. Μπορεί τα συγκεκριμένα κομμάτια να φαντάζουν – και να είναι- πολύ απλά για μία τέτοια μέρα, αλλά σίγουρα θα βρουν θιασώτες από γυναίκες, που δεν αγαπούν  την υπερβολή αλλά λατρεύουν μία δημιουργία με διάσημη υπογραφή.

Η ηθοποιός και νυν σχεδιάστρια έστειλε μήνυμα στις φασιονίστας, που την ακολουθούν με κλειστά  μάτια, λέγοντας: «Είτε είστε το πρόσωπο που παντρεύεται, είτε παρακολουθείτε την τελετή, όλα αυτά είναι κομμάτια που πρέπει να υπάρχουν στη ντουλάπα σας. Υπάρχουν μερικά κομμάτια που αισθάνονται πιο παρακμιακά και πιο συγκεκριμένα νυφικά. Δεν υπάρχει κανένας νόμος που να λέει ότι δεν είναι κατάλληλα για πολλές άλλες σημαντικές εκδηλώσεις επίσης ». Η σειρά διατίθεται μόνο για ηλεκτρονική αγορά και είναι ήδη διαθέσιμη για το κοινό.

Sports in

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης στη Νιόν για τον ημιτελικό της Κ19 του Ολυμπιακού

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης, μια μέρα μετά το έπος της Πόλης βρίσκεται και στη Νιόν για να παρακολουθήσει τον σπουδαίο ημιτελικό της Κ19 με τη Ναντ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024