Τρίτη 23 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Στην Εντατική το 6χρονο παιδί που κατανάλωσε αλκοόλ

Στην Εντατική το 6χρονο παιδί που κατανάλωσε αλκοόλ

Συνεχώς βελτιούμενη είναι η κατάσταση της υγείας του μικρού παιδιού που κατανάλωσε αλκοόλ, ενώ οι γονείς συνελήφθησαν από τους αστυνομικούς

Στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Βενιζέλειου Νοσοκομείου στο Ηράκλειο εξακολουθεί να νοσηλεύεται το 6χρονο παιδί που κατανάλωσε μεγάλη ποσότητα αλκοόλ σε σπίτι στην περιοχή της Μεσσαράς.

Το μικρό παιδί, μεταφέρθηκε από τους γονείς του στο Κέντρο Υγείας της περιοχής, χωρίς τις αισθήσεις του, με στοιχεία λήθαργου, σύμφωνα με ενημέρωση από το Κέντρο Υγείας Χάρακα. Ο μικρός εντοπίστηκε από μέλη της οικογένειας, η οποία έδρασε άμεσα αφού, σύμφωνα με μαρτυρίες, αρχικά οι γονείς δεν κατάλαβαν ότι το παιδί έπινε κρασί.

Αρχικά το 6χρονο παιδί δέχτηκε τις πρώτες ιατρικές υπηρεσίες στο Κέντρο Υγείας και κατόπιν μεταφέρθηκε στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο όπου και διασωληνώθηκε και παραμένει νοσηλευόμενο, υπό στενή παρακολούθηση στην ΜΕΘ με την κατάσταση του να είναι συνεχώς βελτιούμενη.

Οι γονείς, συνελήφθησαν από τους αστυνομικούς του 1ου Αστυνομικού Τμήματος Ηρακλείου, με την κατηγορία -που αρχικά τους αποδόθηκε- των βαριών σωματικών βλαβών, που ενδέχεται να μετατραπεί σε παραμέληση εποπτείας ανηλίκου, καθώς το θέμα ανέλαβε ο αρμόδιος εισαγγελέας.

Sports in

Χωρίς Παπανικολάου στη Βαρκελώνη ο Ολυμπιακός – Διαθέσιμος ο Γουόκαπ

Ο Ολυμπιακός ταξιδεύει στην Βαρκελώνη για τα δύο πρώτα παιχνίδια της σειράς με την Μπαρτσελόνα, χωρίς τον αρχηγό του Κώστα Παπανικολάου – Κανονικά στην αποστολή ο Τόμας Γουόκαπ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 23 Απριλίου 2024