Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ετσι έγινε το άγριο έγκλημα στην Κύπρο

Ετσι έγινε το άγριο έγκλημα στην Κύπρο

Αποκαλύπτονται λεπτομέρειες της δολοφονίας του ζευγαριού με τον 15χρονο γιό να βρίσκεται μέσα στο σπίτι

Συγκλονίζουν οι λεπτομέρειες της άγριας δολοφονίας του ζευγαριού στην Κύπρο καθώς αποκαλύπτονται πλέον στοιχεία για τον ή τους δράστες και τον τρόπο που έδρασαν.
Η Κύπρος και το Πανελλήνιο βρίσκονται σε σοκ εδώ και μία εβδομάδα που γίνονται οι έρευνες και μέχρι να συλληφθεί ένας ύποπτος.
Σύμφωνα με τον «Πολίτη», ο 33χρονος για τον οποίο υπάρχει ένταλμα για 8ήμερη κράτηση, έχει πει ότι ξέρει ποιοι σκότωσαν το ζευγάρι και τι έγινε εκείνη τη νύχτα στο σπίτι στο Στρόβολο.

«Ξέρει τι έγινε σε εκείνο το σπίτι, εκείνο το βράδυ, που σκοτώθηκαν δύο άνθρωποι, μέχρι ένα σημείο, ως επίσης και ποιοι εμπλέκονται και ποιος ήταν ο σκοπός και το κίνητρο» ανέφερε κατά την ανάκριση του ο 33χρονος.
Σύμφωνα με τον επικεφαλής των ανακρίσεων της υπόθεσης, υπεύθυνο του ΤΑΕ Λευκωσίας Κουμέτο Κουμέτου, ο οποίος παρουσίασε ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας το αίτημα της Αστυνομίας για κράτηση του 33χρονου, ο ύποπτος συνελήφθη στην Αγία Νάπα και κατά τη σύλληψη αρκέστηκε να πει μόνο ένα «μάλιστα».
Ακολούθως οδηγήθηκε στα γραφεία του ΤΑΕ Λευκωσίας όπου ανακρινόμενος ανέφερε ότι θέλει να πει όλα όσα ξέρει για την υπόθεση. Ο ύποπτος, σύμφωνα με τον υπεύθυνο του ΤΑΕ Λευκωσίας, ανέφερε επίσης ότι ξέρει τι έγινε σε εκείνο το σπίτι εκείνο το βράδυ που σκοτώθηκαν δύο άνθρωποι μέχρι ένα σημείο, ως επίσης και ποιοι εμπλέκονται σε αυτό που έγινε και ποιος ήταν ο σκοπός και το κίνητρο.
Τούτο που έγινε σχεδιάζεται τα τελευταία πέντε χρόνια, είπε στους ανακριτές ο 33χρονος ο οποίος παρουσιάστηκε στο δικαστήριο χωρίς δικηγόρο και χωρίς να φέρει καμία ένσταση στο αίτημα της Αστυνομίας για κράτηση του. «Περιμένω να δώσω κατάθεση για να σας τα πω», ανέφερε ο ύποπτος στην Αστυνομία.

Διαβάστε εδώ ολόκληρο το άρθρο

Sports in

Πολεμώντας στην… αυλή του

Ο Ολυμπιακός του Γιώργου Μπαρτζώκα είναι ο «λάθος» αντίπαλος playoffs. Και η Μπαρτσελόνα χθες βράδυ ήδη κατάλαβε το «γιατί»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024