Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Η ασέβεια του διαδηλωτή στο μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη

Η ασέβεια του διαδηλωτή στο μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη

Ένας από τους διαδηλωτές που βρέθηκε χθες στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας της ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ κατά της πώλησης των λιγνιτικών μονάδων, αποφάσισε κάποια στιγμή να χαλαρώσει παίζοντας το κομπολόι του και να απολαύσει τη θέα της πλατείας συντάγματος. Κανείς δεν θα τον κατηγορούσε γι΄ αυτό, αν δεν έβαζε το πόδι του πάνω στο μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη δείχνοντας […]

Ένας από τους διαδηλωτές που βρέθηκε χθες στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας της ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ κατά της πώλησης των λιγνιτικών μονάδων, αποφάσισε κάποια στιγμή να χαλαρώσει παίζοντας το κομπολόι του και να απολαύσει τη θέα της πλατείας συντάγματος.

Κανείς δεν θα τον κατηγορούσε γι΄ αυτό, αν δεν έβαζε το πόδι του πάνω στο μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη δείχνοντας έτσι ασέβεια σε ένα μνημείο που αποτίει φόρο τιμής στους πεσόντες  των πολέμων. Καλές και θεμιτές οι διαμαρτυρίες, αλλά πάνω από όλα πρέπει να σεβόμαστε μνημεία σαν και αυτά και να μαθαίνουμε την ιστορία τους.

Καταδικάζει η Ένωση Τεχνικών ΔΕΗ

Απαράδεκτη χαρακτηρίζει η Ένωση Τεχνικών ΔΕΗ τη στάση του διαδηλωτή με το πόδι στο μνημείο του ‘Αγνωστου Στρατιώτη κατά τη διάρκεια της χθεσινής συγκέντρωσης διαμαρτυρίας της ΓΕΝΟΠ στο Σύνταγμα, για την πώληση λιγνιτικών μονάδων.

Η Ένωση αναφέρει ότι στη συγκέντρωση συμμετείχαν εργαζόμενοι και συνταξιούχοι από άλλους εργασιακούς χώρους και ότι «μπορεί δυστυχώς να υπάρξουν και απαράδεκτα φαινόμενα όπως συνέβη με την ασεβή στάση του συγκεκριμένου πολίτη στο κενοτάφιο στον ΄΄Αγνωστο Στρατιώτη».

Sports in

Σε ποια διοργάνωση θα παίξει ο Ολυμπιακός αν κάνει το double;

Τι θα συμβεί σε αυτό το πρωτοφανές σενάριο; Που θ’ αγωνιστεί ο Ολυμπιακός; Στο Champions League ή στο Europa League;

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024