Τετάρτη 17 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Θίασος σκιών σε νέες περιπέτειες

Θίασος σκιών σε νέες περιπέτειες

Εχει η γελοιότητα όρια; Απάντηση: δεν έχει. Η ανοησία; Ούτε αυτή. Προσέξτε τώρα, κυβέρνηση στην οποία έχουμε εναποθέσει τις τύχες μας, να τις διαχειριστεί. Κι όχι μόνο τις δικές μας, αλλά και των παιδιών μας, και των γονιών μας, και των συγγενών και φίλων μας. Είμαστε σε μια περίοδο τρομερής έντασης με τη γείτονα Τουρκία, […]

Εχει η γελοιότητα όρια; Απάντηση: δεν έχει. Η ανοησία; Ούτε αυτή. Προσέξτε τώρα, κυβέρνηση στην οποία έχουμε εναποθέσει τις τύχες μας, να τις διαχειριστεί. Κι όχι μόνο τις δικές μας, αλλά και των παιδιών μας, και των γονιών μας, και των συγγενών και φίλων μας.

Είμαστε σε μια περίοδο τρομερής έντασης με τη γείτονα Τουρκία, και στο πλαίσιο αυτού του ακήρυκτου πολέμου κάθε πλευρά προσπαθεί να φοβίσει τον αντίπαλο, ώστε να μην αποτολμήσει να ανοίξει την πόρτα του φρενοκομείου, διότι έτσι και την ανοίξει, ο άλλος είναι εκ των πραγμάτων υποχρεωμένος να ακολουθήσει.

Αυτά όμως αφορούν σε σοβαρές κυβερνήσεις. Σε κυβερνήσεις που έχουν πρόγραμμα, σχέδιο, δεύτερο σχέδιο, εναλλακτικές, τρίτες επιλογές, διαφορετικές διεξόδους.

Δεν αφορούν σε θίασο σκιών, του οποίου τις επιδόσεις θα ζήλευε ο αξεπέραστος Ευγένιος Σπαθάρης, αν ζούσε.
Ετούτοις εδώ οργανώνουν συνεντεύξεις Τύπου για να ενημερώσουν υποτίθεται εμάς, αλλά στην ουσία ενημερώνονται οι απέναντι, ότι αυτά που είχατε ακούσει ότι θα φέρναμε δύο φοβερές και τρομερές φρεγάτες να σας σκίσουν αν χρειαστεί, μην τα παίρνετε τοις μετρητοίς, δεν αληθεύουν, πού και πού λέμε και καμιά μαλακία (με το συμπάθιο κιόλας!) για να περνάει η ώρα!

Θίασος!..

Το σπασμένο τηλέφωνο

Μίλησε σου λέει ο Τσίπρας με τον Μακρόν, μετά βγήκε ο μπαρμπα-Φώτης (Κουβέλης), του οποίου προφανώς του το σφύριξαν από το Μαξίμου, και έσκασε το μυστικό για τις φρεγάτες που θα νοικιάζαμε και θα έρχονταν το καλοκαίρι να κόβουν βόλτες στο Αιγαίο, ύστερα βγήκαν οι Γάλλοι και λένε τι φρεγάτες, πλάκα κάνετε, εμείς δεν συμφωνήσαμε ποτέ. Και ως κερασάκι (χοντροκέρασο για την ακρίβεια) ήρθε ο Καμμένος με την «έκτακτη» από κάθε άποψη  συνέντευξη να ολοκληρώσει το σόου της γελοιότητας.
Με βάση τα όσα είπε λοιπόν ο Καμμένος υπουργός Αμυνας υπάρχει ένα σοβαρό ερώτημα, πέραν των πολλών άλλων μικρότερης κλίμακας:
* Ποιο ακριβώς ήταν το περιεχόμενο της συνομιλίας  Τσίπρα – Μακρόν για φρεγάτες; Το leasing των δύο FREMM όπως διέρρεε από το Μαξίμου και επιβεβαίωσε ο δύστυχος μπαρμπα-Φώτης (Κουβέλης) ή η συμπαραγωγή φρεγατών όπως διατείνεται ο Καμμένος;
Leasing σημαίνει στα ελληνικά χρονομίσθωση και ο όρος συμπαραγωγή στα αγγλικά είναι co-production, άρα ακόμη και αν σε λένε Τσίπρα και τα αγγλικά που μιλάς (διότι, την εποχή που τα άλλα παιδάκια πήγαιναν φροντιστήριο αγγλικών εσύ έπαιζες πεντόβολα κ.λπ. κ.λπ.) είναι… καμακο-αγγλικά, αποκλείεται να μπέρδεψες τι σου έλεγε ο άλλος, ο Μακρόν.

Το οποίο σημαίνει ότι με τη χθεσινή συνέντευξη που εν ολίγοις ενημέρωσε και τους απέναντι περί του τέλους του παραμυθιού με τίτλο «φρεγάτες FREMM αρμενίζουν στο Αιγαίο», ο Καμμένος πήγε να σώσει την παρτίδα (παρτίδα, όχι πατρίδα!) πετώντας την μπάλα στην εξέδρα…

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο εδώ

Sports in

LIVE: Ντόρτμουντ – Ατλέτικο Μαδρίτης

LIVE: Ντόρτμουντ – Ατλέτικο Μαδρίτης. Παρακολουθήστε live την εξέλιξη της αναμέτρησης Ντόρτμουντ – Ατλέτικο Μαδρίτης για τα προημιτελικά του Champions League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 17 Απριλίου 2024