Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Σατανικό σχέδιο πίσω από το «ναι σε όλα»

Σατανικό σχέδιο πίσω από το «ναι σε όλα»

Τι ακριβώς έγινε και «μεταλλάχθηκαν» Αλέξης Τσίπρας και Πάνος Καμμένος σε ό,τι αφορά την πώληση της ΔΕΗ;

Πριν από το 2015 η πώληση μονάδων της ΔΕΗ αποτελούσε  «εθνικό έγκλημα» για τον ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ. Ο κ. Πάνος Καμμένος ο οποίος φημίζεται για την σταθερότητα των απόψεων του είχε δηλώσει τον Φεβρουάριο του 2013 : «Στη μία μονάδα που πωλείται, που προσπαθούν να πουλήσουν, στη μονάδα της Μελίτης, έχουν επενδυθεί 800 εκατομμύρια ευρώ. Ο καθένας ας βγάλει τα συμπεράσματά του. Πάνε να διαπράξουν ένα ακόμα έγκλημα. Δεν θα το επιτρέψουμε».

Ανάλογες  πομπώδεις δηλώσεις έκαναν τότε  τόσο ο κ. Αλέξης Τσίπρας όσο και προβεβλημένα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ τα οποία  υποστήριζαν με θέρμη τον δημόσιο χαρακτήρα της Επιχείρησης.

Μετά τον Αύγουστο του 2015 όλα άλλαξαν δια μαγείας . Σαν μία υπέρτατη δύναμη να συνέλεξε όλες τις «κορώνες» των κ.κ. Τσίπρα και Καμμένου και να κατέστρωσε ένα σατανικό…  σχέδιο.

Βάσει του οποίου εδώ και περίπου τρία χρόνια τους υποχρεώνει να ψηφίζουν στο Κοινοβούλιο όλα τα μνημονιακά πολιτικές που είχαν καταγγείλει στο παρελθόν.

Το απόγευμα της Τετάρτης  συνεχίστηκε η εφαρμογή του.

Το νομοσχέδιο του υπουργείου Ενέργειας  για την ΔΕΗ υπερψηφίστηκε χωρίς  την παραμικρή απώλεια για την κυβέρνηση παρά τις συνήθεις ανέξοδες «διαφωνίες» τις οποίες εξέφρασαν βουλευτές της συμπολίτευσης  προερχόμενοι από Αρκαδία και Φλώρινα όπου και εδρεύουν οι προς πώληση μονάδες.

Το εντυπωσιακότερο στην υλοποίηση αυτού του σχεδίου είναι πως το σενάριο προβλέπει ότι σε όλα τα μνημονιακά και συνήθως  αντιλαϊκά νομοθετήματα πλην ελαχίστων εξαιρέσεων (παραίτηση της κ.  Βασιλικής Κατριβάνου η οποία αντικαταστάθηκε από  τον κ. Γιώργο Κυρίτση)  η κοινοβουλευτική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ θα πρέπει να είναι «μπετόν» και να ψηφίζει  πάντα «ναι σε όλα».

Sports in

Η αξέχαστη απόκρουση του Μαρτίνες έγινε αναπαράσταση από… ανθρώπινη αλυσίδα (pic)

Μικρά παιδιά από την Αργεντινή βρήκαν έναν πολύ ιδιαίτερο τρόπο να αναπαραστήσουν την «απόκρουση του αιώνα» του Εμιλιάνο Μαρτίνες στον τελικό του Μουντιάλ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024