Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ντι Φραντσέσκο: Όποιος δεν πιστεύει να μείνει σπίτι του

Ντι Φραντσέσκο: Όποιος δεν πιστεύει να μείνει σπίτι του

«Εγώ πιστεύω ότι η ομάδα μπορεί να κάνει την ανατροπή. Και θέλω να το πιστεύουν και οι παίκτες μου», δήλωσε μεταξύ άλλων ο τεχνικός της Ρόμα, Εουσέμπιο Ντι Φραντσέσκο

Η Ρόμα δεν κατάφερε να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις του πρώτου ημιτελικού του Τσάμπιονς Λιγκ απέναντι στην Λίβερπουλ. Για την ακρίβεια η ιταλική ομάδα «καταποντίστηκε» στην μάχη του Άνφιλντ και το 5-2 με το οποίο επικράτησαν οι Εγγλέζοι δίνει ξεκάθαρα τον τίτλο του φαβορί στην ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ.

Έχοντας όμως υπόψιν αυτό που κατάφεραν οι «τζιαλορόσι» στον προηγούμενο γύρο της διοργάνωσης απέναντι στην Μπαρτσελόνα, καλό θα είναι να περιμένουμε και τη ρεβάνς πριν βιαστεί κάποιος να δώσει το εισιτήριο στην αγγλική ομάδα. Σ’ αυτό το πνεύμα ήταν άλλωστε και οι δηλώσεις του προπονητή της Ρόμα, Εουσέμπιο Ντι Φραντσέσκο, ο οποίος φρόντισε να στείλει το μήνυμα στους παίκτες του.

«Δεν θα είναι το ίδιο ματς με εκείνο κόντρα στην Μπαρτσελόνα, αλλά δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι έχουμε ήδη πετύχει κάτι σημαντικό. Εγώ πιστεύω ότι η ομάδα μπορεί να κάνει την ανατροπή. Και θέλω να το πιστεύουν και οι παίκτες μου. Όποιος δεν το πιστεύει να μείνει σπίτι του» υποστήριξε αρχικά ο τεχνικός της Ρόμα και συνέχισε.

«Τα πράγματα δεν θα είναι εύκολα στη ρεβάνς, γιατί επιτρέψαμε στην Λίβερπουλ να πετύχει πέντε γκολ. Τουλάχιστον αντιδράσαμε στο τέλος και με τα δύο γκολ που πετύχαμε διατηρούμε ελπίδες πρόκρισης. Είχαμε προετοιμάσει κάποια πράγματα στο παιχνίδι αλλά δεν μας βγήκε το πλάνο. Η εξέλιξη του αγώνα ήταν πολύ διαφορετική από αυτή που περιμέναμε και αυτό μας προκάλεσε πολλά προβλήματα».

Η ρεβάνς επί ιταλικού εδάφους θα είναι μια δύσκολη υπόθεση για την ομάδα της «αιώνιας» πόλης, όχι μόνο επειδή υπάρχει το 5-2 στην «πλάτη» των «τζιαλορόσι». Θα είναι ένα πολύ δύσκολο ματς επειδή η Λίβερπουλ θα παραταχθεί υποψιασμένη στο «Ολίμπικο» μετά την τεράστια ανατροπή που έκανε η Ρόμα κόντρα στην Μπαρτσελόνα. Οι Εγγλέζοι γνωρίζουν ότι πρέπει να δείξουν προσοχή και σοβαρότητα για να πάρουν την πρόκριση στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ και ο Κλοπ θα προετοιμάσει ανάλογα την ομάδα του.

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024