Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Κακλαμάνης: «Οι Τούρκοι βρίσκουν και τα κάνουν»

Κακλαμάνης: «Οι Τούρκοι βρίσκουν και τα κάνουν»

Στις τουρκικές προκλήσεις, τις διαπραγματεύσεις με την ΠΓΔΜ και τις εξελίξεις στην οικονομία αναφέρθηκε ο βουλευτής Νικήτας Κακλαμάνης σε εκδήλωση που πραγματοποίησε

Εκδήλωση με θέμα «Στη στροφή της ιστορίας, έτοιμοι για τη νέα πρόκληση» πραγματοποίησε σήμερα το απόγευμα, στο Πολεμικό Μουσείο, παρουσία του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή, των δύο αντιπροέδρων της ΝΔ Κωστή Χατζηδάκη και Άδωνι Γεωργιάδη και πλήθος βουλευτών της ΝΔ, ο αντιπρόεδρος της Βουλής και βουλευτής της Α΄ Αθήνας Νικήτας Κακλαμάνης.

Την εκδήλωση άνοιξε η Ντόρα Μπακογιάννη, η οποία χαρακτηρίζοντας τον Νικήτα Κακλαμάνη «αγωνιστή της παράταξης» τόνισε: «Ο Νικήτας ξέρει να δίνει μάχες και να τις κερδίζει».

Αναφερόμενη στην μακρόχρονη φιλία και συνεργασία τους η κ. Μπακογιάννη υπογράμμισε: «Με τον Νικήτα έχουμε πολλές φορές διαφωνήσει πολιτικά. Αλλά η μεγάλη δύναμη της ΝΔ είναι να συνυπάρχουν ειρηνικά όλες οι φωνές και μέσα από το διάλογο να δημιουργούμε συνθέσεις για το καλό του τόπου».

«Ανήκουμε σε μια παράταξη που έκανε και λάθη. Αλλά στα μεγάλα θέματα κάναμε το σωστό για την πατρίδα και είμαστε περήφανοι γι’ αυτό» συμπλήρωσε η Ντόρα Μπακογιάννη, ενώ ευχήθηκε στον Νικήτα Κακλαμάνη «καλή επιτυχία στον αγώνα» και σημείωσε «μαζί αγωνιστήκαμε και θα αγωνιστούμε για να στήσουμε ξανά την Ελλάδα στα πόδια της και να φέρουμε πίσω στον τόπο μας τα μορφωμένα παιδιά που ζουν και εργάζονται στο εξωτερικό».

Παίρνοντας το λόγο ο Νικήτας Κακλαμάνης αφού αναφέρθηκε στον ιδρυτή της Νέας Δημοκρατίας Κωνσταντίνο Καραμανλή με αφορμή και την συμπλήρωση των 20 χρόνων από το θάνατό του δήλωσε: «Απόψε συναντιέται η ιστορία της παράταξης. Χρέος μας αυτή τη στιγμή είναι να παλέψουμε για να φτιάξουμε την ιστορία για την οποία θα είναι περήφανα τα παιδιά μας».

Στην ομιλία του ο κ. Κακλαμάνης αναφέρθηκε τόσο στα εθνικά θέματα όσο και στα καθημερινότητα του πολίτη.

Αναφορικά με τα εθνικά σημείωσε ότι «οι Τούρκοι βρίσκουν και τα κάνουν» και υποστήριξε ότι η κυβέρνηση θα έπρεπε να έχει απαιτήσει να έχουν παγώσει οι διαπραγματεύσεις της ένταξης της Τουρκίας στην ΕΕ και να παγώσουν τα κονδύλια προς τη γειτονική χώρα.

Μιλώντας για τις διαπραγματεύσεις της ελληνικής κυβέρνησης με την ΠΓΔΜ, σημείωσε ότι «δεν επέδειξε ιδιαίτερη μαχητικότητα στο θέμα της ονομασίας», ενώ εξήρε τη στάση του Κώστα Καραμανλή και της Ντόρας Μπακογιάννη στο Βουκουρέστι όπου όπως είπε «υποχρέωσαν τους Σκοπιανούς να αποχωρήσουν με το κεφάλι κάτω».

Στο θέμα της οικονομίας ο κ. Κακλαμάνης χαρακτήρισε το πρωτογενές πλεόνασμα του 4% «προϊόν της πρωτοφανούς φορολογικής καταιγίδας και όχι υγιούς ανάπτυξης» ενώ προέβλεψε ραγδαίες εξελίξεις και εκλογές τον Οκτώβριο του 2018.

Τέλος, κάλεσε το ένα εκατομμύριο των ψηφοφόρων της ΝΔ οι οποίοι στις εκλογές του 2015 στράφηκαν σε άλλα κόμμα ή δεν πήγαν να ψηφίσουν, να επιστρέψουν στην παράταξη.

Sports in

Σάλος με τον Ρούντιγκερ: Αντιδράσεις για ποστάρισμά του που παραπέμπει σε… ISIS

Ο Αντόνιο Ρούντιγκερ έχει ξεσηκώσει αντιδράσεις με ένα ποστάρισμά του με αφορμή το Ραμαζάνι.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024