Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Μασέζ κατηγορεί τον 95χρονο Σταν Λι για σεξουαλική παρενόχληση

Μασέζ κατηγορεί τον 95χρονο Σταν Λι για σεξουαλική παρενόχληση

Το επεισόδιο αυτό, σύμφωνα με τη γυναίκα, έγινε τον Απρίλιο του 2017, στο περιθώριο ενός συνεδρίου κόμικ που οργανώθηκε στο Σικάγο

Μασέζ κατηγορεί για σεξουαλική επίθεση τον διάσημο συγγραφέα και επίτιμο πρόεδρο της εταιρείας κόμικ Marvel, Σταν Λι, τον δημιουργό πολλών υπερηρώων, υποστηρίζοντας ότι της έκανε άσεμνες χειρονομίες πέρσι στο Σικάγο.

Στη μήνυσή της η Μαρία Καρμπάλο κατηγορεί τον 95χρονο δημιουργό του Σπάιντερμαν και των Εκδικητών ότι την άγγιξε με τα γεννητικά του όργανα. Το επεισόδιο αυτό, σύμφωνα με τη γυναίκα, έγινε τον Απρίλιο του 2017, στο περιθώριο ενός συνεδρίου κόμικ που οργανώθηκε στο Σικάγο.

Ο δικηγόρος του Σταν Λι είπε ότι ο πελάτης του αρνείται κάθε κατηγορία. «Είναι μια γνωστή προσωπικότητα και νομίζω ότι πρόκειται για εκβιασμό. Είναι 95 ετών, δεν πιστεύω ότι θα έκανε κάτι τέτοιο» σχολίασε ο Τζόναθαν Φρόιντ μιλώντας στην εφημερίδα Chicago Tribune.

Η Καρμπάλο υποστηρίζει ότι της ζητήθηκε δύο φορές να πάει στη σουίτα του Σταν Λι. Στο πρώτο μασάζ που του έκανε, εκείνος άγγιξε τα γεννητικά του όργανα μπροστά της, οπότε εκείνη έφυγε από το δωμάτιο. Ο συγγραφέας φέρεται ότι ζήτησε συγγνώμη, μέσω του εργοδότη της και κατόπιν ζήτησε ξανά να του κάνει μασάζ, κατά τη διάρκεια του οποίου άγγιξε το πόδι της με τα γεννητικά του όργανα.

«Αφού είδα τις άλλες γυναίκες να αγωνίζονται για να τους συμπεριφέρονται με αξιοπρέπεια και σεβασμό, το αποφάσισα: θα το κάνω κι εγώ» εξήγησε η μασέζ αναφερόμενη στο κίνημα #MeToo που οργανώθηκε μετά την αποκάλυψη του σκανδάλου με πρωταγωνιστή τον παραγωγό του Χόλιγουντ Χάρβεϊ Γουάινστιν.

Η Καρμπάλο ζητάει ως αποζημίωση το ποσό των 50.000 δολαρίων.

Sports in

Η Φενέρμπαχτσε σκέφτεται να αποχωρήσει από το πρωτάθλημα Τουρκίας

Η Φενέρμπαχτσε συγκάλεσε έκτακτο διοικητικό συμβούλιο και εξετάζει το ενδεχόμενο αποχώρησης από το πρωτάθλημα, μετά τα επεισόδια στην Τραπεζούντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Τρίτη 19 Μαρτίου 2024