Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μανωλάς: Σπουδαία ομάδα η Λίβερπουλ, όμως τίποτα δεν είναι απίθανο

Μανωλάς: Σπουδαία ομάδα η Λίβερπουλ, όμως τίποτα δεν είναι απίθανο

Όσον αφορά τον Σαλάχ: «Επικοινωνούμε τηλεφωνικά και τον συγχαίρω για όσα έχει κάνει εφέτος, αλλά οι συμπαίκτες μου κι εγώ θα κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε για να σταματήσουμε αυτόν και τους υπόλοιπους αντιπάλους μας»

Τις ποδοσφαιρικές αρετές της Λίβερπουλ ενόψει του πρώτου ημιτελικού για το Champions League, ξεδίπλωσε ο Κώστας Μανωλάς με συνέντευξή του στην ιστοσελίδα της UEFA.

Ο διεθνής αμυντικός κατέστησε σαφές πως η Λίβερπουλ «είναι σπουδαία ομάδα. Παίζει επιθετικό ποδόσφαιρο και διαθέτει γρήγορους παίκτες που παλεύουν ως το τελευταίο λεπτό. Θα είναι δύσκολο παιχνίδι, αλλά το ίδιο ήταν και με την Μπαρτσελόνα. Τίποτα δεν είναι απίθανο όταν πιστεύεις».

Ο Μανωλάς αναφέρθηκε και στο γκολ πρόκρισης απέναντι στην Μπαρτσελόνα λέγοντας ότι «η χαρά ήταν πολύ μεγάλη, αλλά το πιο σημαντικό παραμένει η πρόκριση στα ημιτελικά. Το γήπεδο ήταν κατάμεστο, ο κόσμος μάς έδωσε θάρρος και όταν αυτό συμβαίνει όλα γίνονται πιο εύκολα. Ελπίζω να παραμείνουν δίπλα μας. Αυτό που τους κάνει να ξεχωρίζουν είναι η αγάπη για την ομάδα. Δεν έχω ξαναδεί κάτι τέτοιο. Έχουν φοβερό πάθος και χαίρομαι που είμαι εδώ και συνεχίζω να προσφέρω».

Σχετικά με την πολυαναμενόμενη… μονομαχία με τον άλλοτε συμπαίκτη του, Μοχάμεντ Σαλάχ είπε πως «είναι πολύ καλός ποδοσφαιριστής και φίλος μου. Επικοινωνούμε τηλεφωνικά και τον συγχαίρω για όσα έχει κάνει εφέτος, αλλά οι συμπαίκτες μου κι εγώ θα κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε για να σταματήσουμε αυτόν και τους υπόλοιπους αντιπάλους μας. Δεν παίζεις κάθε ημέρα ημιτελικό Champions League και θέλουμε να δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας».

Sports in

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77: ΘΡΥΛΑΡΑ στη Βαρκελώνη – Μυθική εμφάνιση και break για το 1-0!

Μυθικό παιχνίδι για τον Ολυμπιακό, που «έσπασε» την έδρα της Μπαρτσελόνα και έκανε το 1-0 στη σειρά των playoffs της Euroleague.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024