Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μωρά από βασιλική ... κούνια

Μωρά από βασιλική … κούνια

Αν νομίζετε πώς να τραβήξεις μία φωτογραφία ένα γαλαζοαίματο είναι μία εύκολη υπόθεση κάνετε λάθος. Αν βγει πολύ με δύστροπη έκφραση, υπάρχει κίνδυνος να φανεί απόμακρο και το όνομα της οικογένειας να κινδυνεύσει, αν είναι φυσική και αυθόρμητη μπορεί ο φωτογράφος να έχει «τρεχάματα» με το πρωτόκολλο. Όσο αφορά στον πρίγκιπα Γεώργιο και την πριγκίπισσα […]

Αν νομίζετε πώς να τραβήξεις μία φωτογραφία ένα γαλαζοαίματο είναι μία εύκολη υπόθεση κάνετε λάθος. Αν βγει πολύ με δύστροπη έκφραση, υπάρχει κίνδυνος να φανεί απόμακρο και το όνομα της οικογένειας να κινδυνεύσει, αν είναι φυσική και αυθόρμητη μπορεί ο φωτογράφος να έχει «τρεχάματα» με το πρωτόκολλο. Όσο αφορά στον πρίγκιπα Γεώργιο και την πριγκίπισσα Σάρλοτ της Αγγλίας, η υπόθεση είναι εύκολη καθώς είναι τα πιο φωτογενή γαλαζοαίματα μωρά σε ολόκληρη την Βρετανία, βεβαίως δεν είναι τα μοναδικά παιδιά που μοιράζονται τα πριγκιπικά φλας των φωτογράφων. Μπορεί οι τρέχουσες εξελίξεις να στρέφουν την προσοχή στο Λονδίνο, σε άλλες χώρες όμως οι διάδοχοι είναι σχεδόν έτοιμοι να ενηλικιωθούν. Βασιλείς, πρίγκιπες και γαλαζοαίματοι από ολόκληρο τον κόσμο σπεύδουν να θέσουν τα παιδιά τους στο προσκήνιο, κατόπιν λαϊκής και βασιλικής απαίτησης. Με την άφιξη του τρίτου διαδόχου του Δούκα και της Δούκισσας του Κέμπριτζ , κοιτάμε το φωτογραφικό άλμπουμ με τις ωραιότερες φωτογραφίες λαμπερών διαδόχων σε ένα ταξίδι μνήμης και βασιλικής …διαδοχής ανά τον κόσμο! Οι νέοι βασιλείς είναι εδώ, είστε έτοιμοι να τους γνωρίσετε ή να κάνετε μία υπόκλιση μπροστά τους;

Πριγκίπισσα Αμαλία, Ολλανδία.

Η Αικατερίνη Αμαλία Βεατρίκη Κάρμεν, η πριγκίπισσα της Οράγγης,  η Πριγκίπισσα της Ολλανδίας και των Κάτω Χωρών , η πριγκίπισσα της Οράγγης – Νασσάου είναι μία από τις τρεις κόρες του βασιλιά Γουίλεμ Αλεξάνδρου και της βασίλισσας Μάξιμα. Η Αικατερίνη Αμαλία γεννήθηκε στις 7 Δεκεμβρίου 2003 και ώρα 17:01 μ.μ.στο Ιατρικό Κέντρο Μπρόνοβο της  Χάγης. Η Γέννησή της ανακοινώθηκε στον Ολλανδικό λαό, με 101 χαιρετισμούς πυροβόλων όπλων σε τέσσερα μέρη του Βασιλείου των Κάτω Χωρών: στο Ντεν Χέλντερ και στην Χάγη της Ολλανδίας, στο Βίλλεμσταντ στις Ολλανδικές Αντίλλες και στο Οράνιενστατ στην Αρούμπα .Είναι η κληρονόμος του θρόνου και πρώτη στη διαδοχή.

Πριγκίπισσα Αλεξία, Ολλανδία.

Ονομάσθηκε Αλεξία, επιλογή του πατέρα της, καθώς της έδωσε την θηλυκή ονομασία του «Αλέξανδρος» που είναι το δεύτερο όνομά του, Ιουλιάνα από την προγιαγιά της βασίλισσα Ιουλιάνα, Μαρκέλλα από την Μαρκέλλα Σερρούτι (θεία της μητέρας της), και Λαυρεντιανή από την θεία της Πριγκίπισσα Λαυρεντιανή της Ολλανδίας (σύζυγος του Πρίγκιπα Κωνσταντίνου). Η Αλεξία μιλάει τρεις γλώσσες: Ολλανδικά, Αγγλικά και Ισπανικά και είναι 12 ετών. Δεύτερη στη διαδοχή του θρόνου.

Πριγκίπισσα Αριάδνη, Ολλανδία.

Η Αριάδνη γεννήθηκε στις 10 Απριλίου 2007. Ονομάσθηκε Αριάδνη από την Αριάδνη της ελληνικής μυθολογίας, Βιλελμίνη από την προ-προγιαγιά της, Μάξιμα από την μητέρα της Διάδοχο Πριγκίπισσα Μάξιμα και Ινές από την θεία της Ινές Σορρεγιέτα.Στις 20 Οκτωβρίου 2007 έγινε η βάφτιση της, στην Χάγη από τον Επίσκοπο Ντεοντάατ βαν ντερ Μπόον, χρησιμοποίησε νερό από τον Ιορδάνη Ποταμό για να βαφτίσει την Πριγκίπισσα, που φορούσε το βαπτιστικό φόρεμα που φορούσε για πρώτη φορά η Πριγκίπισσα Βιλελμίνη το 1880 σαν φόρο τιμής στην προγονή της. Τρίτη στη σειρά για το στέμμα!

Πριγκίπισσα Ίνγκριντ, Νορβηγία.

Η Πριγκίπισσα Ίνγκριντ Αλεξάνδρα της Νορβηγίας είναι το μεγαλύτερο παιδί του Διαδόχου Πρίγκιπα Χάακον και δεύτερη στη σειρά της γραμμής διαδοχής του Νορβηγικού θρόνου. Παρόλο που είναι ακόμα πρώιμη έφηβη, είναι μόλις δεκαέξι ετών, η πριγκίπισσα έχει ήδη αρχίσει να συμμετέχει σε επίσημες βασιλικές δεσμεύσεις, όπως η ετήσια παρέλαση των παιδιών και το παραδοσιακό τουρνουά σκι στο Όσλο.

Πρίγκιπας Αμπντούλ, Μπρουνέι.

O Πρίγκιπας Αμπντούλ του  Μπρουνέι είναι έντεκα ετών και πρόκειται για τον  νεώτερο γιο του σημερινού σουλτάνου του Μπρουνέι, Χασσανάλ Μπολκιά, ο οποίος κυβερνά από το 1967. Έχει επίσης μια νεώτερη αδελφή (φωτογραφία), την Άμερα .

Πρίγκιπας Μουλάι Χασάν, Μαρόκο.

Ο Πρίγκιπας Μουλάι Χασάν είναι ο πρώτος γιος του βασιλιά Μοχάμεντ και της πριγκίπισσα Λάλα Σάλμα και ο πρώτος στην γραμμή για το θρόνο μετά τον πατέρα του. Ο 14χρονος άρχισε να αναλαμβάνει δημόσιες σχέσεις με τον πατέρα του το 2015 και έκανε πρωτοσέλιδα το 2016 επειδή αρνήθηκε να αφήσει ξένους αξιωματούχους να φιλήσουν το χέρι του όταν τον γνώρισαν. Παρά το σπασμένο πρωτόκολλο, ο πρίγκιπας φαίνεται αρκετά μετρημένος στις εμφανίσεις του.

Πρίγκιπας Γίγκμε, Μπουτάν.

Ο νεαρός Πρίγκιπας είναι μόλις δύο ετών και ήδη πρώτος στην διαδοχή για τον θρόνο του μονάρχη στο μικρό βουδιστικό Μπουτάν. Ο μικρός έχει ήδη κλέψει καρδιές και το χαμογελαστό του πρόσωπο έχει κοσμήσει ημερολόγιο με τα πιο γλυκά μωρά του πλανήτη. Όχι και άσχημα για ένα δίχρονο!

Πριγκίπισσα Ελεονόρα, Ισπανία.

Η Πριγκίπισσα Ελεονόρα των Αστουριών είναι η μεγαλύτερη κόρη του Βασιλιά Φίλιππου ΣΤ΄ της Ισπανίας και της Βασίλισσας Λετίθια της Ισπανίας. Η Ελεονώρα είναι η πρώτη στη γραμμή διαδοχής στον ισπανικό θρόνο. Αν η Ελεονώρα ανέβει στο θρόνο, θα είναι η πρώτη βασίλισσα της Ισπανίας μετά την Ισαβέλλα Β΄. Ο πλήρης τίτλος της είναι: Η Αυτής Βασιλική Υψηλότητα Δόνια Ελεονώρα των Αγίων Πάντων των Βουρβόνων και Ορτίθ, Πριγκίπισσα των Αστουριών, Πριγκίπισσα της Χερόνας, Πριγκίπισσα της Βιάνας, Δουκίσσα του Μοντμνπλάνκ, Κοντέσα της Σερβέρας και Λαίδη του Μπαλαγέρ και είναι μόλις δώδεκα.

Πρίγκιπας Κρίστιαν, Δανία.

Είναι 12 ετών και ήδη προετοιμάζεται για διάδοχος! Είναι ο πρώτος από την βασιλική οικογένεια που παρακολουθεί δημόσιο σχολείο και τρελαίνεται για ελέφαντες. Από μικρή ηλικία συνοδεύει τους γονείς του σε βασιλικές συγκεντρώσεις και είναι ήδη άσσος στην ιπασσία.

Πρίγκιπας Ιάκωβος, Μονακό.

Ο Ιάκωβος γεννήθηκε στις 10 Δεκεμβρίου 2014 στο Μονακό. Είναι ο δίδυμος γιός του Πρίγκιπα Αλβέρτου Β’ και της Πριγκίπισας Σαρλίν, γεννήθηκε μόλις δυο λεπτά νωρίτερα γεννήθηκε η αδελφή του την Πριγκίπισσα Γαβριέλα Την ίδια μέρα έλαβε τον τίτλο του Μαρκησίου του Μπο. Είναι πρώτος στην διαδοχή για το θρόνο.

Πριγκίπισσα Άικο, Ιαπωνία.

Η Πριγκίπισσα Άικο είναι μοναχοπαίδι και δεκαέξι ετών. Λατρεύει τα σκυλιά και είναι ακόμη μαθήτρια. Το όνομα της στην γλώσσα Κάντζι, σημαίνει αυτή που αγαπά τους άλλους. Παίζει βιολί, πιάνο και γράφει ποίηση. Κάποια περίοδο διέκοψε τα μαθήματα στο σχολείο και τα αντικατέστησε κατ’οίκον μετά από σχολικό εκφοβισμό από άλλες συμμαθήτριες στην τάξη!

Sports in

«Τρέλα»: Οι πανηγυρισμοί των Ερυθρόλευκων για την ιστορική πρόκριση (pics+vids)

Οι Ερυθρόλευκοι προκρίθηκαν στον τελικό του UEFA Youth League, με τους παίκτες της πειραϊκής ομάδας να πανηγυρίζουν με την ψυχή τους την θρυλική πρόκριση.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024