Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Διαγωνισμός μόδας για τις δυο Πρώτες Κυρίες

Διαγωνισμός μόδας για τις δυο Πρώτες Κυρίες

Ένας άτυπος διαγωνισμός μόδας ξεκίνησε στα ΜΜΕ, με την κοινή επιλογή της Μελάνια Τραμπ και της Μπριζίτ Μακρόν να φορέσουν μαύρες γόβες και κοντά φορέματα.

Οι Πρώτες Κυρίες των ΗΠΑ και της Γαλλίας πάντα κλέβουν τις εντυπώσεις με τις δημόσιες εμφανίσεις τους. Τι συμβαίνει όμως όταν η Μελάνια Τραμπ και η Μπριζίτ Μακρόν βρεθούν στο ίδιο σημείο την ίδια ώρα; Ποια κερδίζει τη στυλιστική μάχη;

Οι δυο Πρώτες Κυρίες συναντήθηκαν στα πλαίσια της επίσημης επίσκεψης του γαλλικού προεδρικού ζεύγους στις ΗΠΑ και οι δυο του έβαλαν τα δυνατά τους για να επιλέξουν μια σαγηνευτική, σικάτη εμφάνιση. Φυσικά, η εντυπωσιακή τους παρουσία έκλεψε τα βλέμματα από τους συζύγους τους.

Φαίνεται πως από το μυαλό της Μελάνια και της Μπριζίτ περνούσε το ίδιο πράγμα, όταν δοκίμαζαν τα ρούχα που θα φορέσουν, αφού οι εμφανίσεις τους έχουν δυο χαρακτηριστικά κοινά, τις ψηλοτάκουνες μαύρες γόβες και τα κοντά φορέματα που φόρεσαν. Η Μπριζίτ Μακρόν συνηθίζει να εμφανίζεται με κοντές φούστες, αναδεικνύοντας τα λευκά και ψηλά πόδια της, σε αντίθεση με τη Μελάνια Τράμπ που συνήθως επιλέγει φούστες ή φορέματα που δεν ξεπερνούν το γόνατο.

Για την ακρίβεια, η τάση της Μελάνια να τιμά τους επισκέπτες της ή τη χώρα που πρόκειται να ταξιδέψει, είναι εμφανής και αυτή τη φορά, αφού επέλεξε να ντυθεί με δημιουργία διάσημου Γάλλου σχεδιαστή. Στράφηκε λοιπόν στο κλασσικό total black ντύσιμο, φορώντας μια μαύρη κάπα του οίκου Givenchy και από κάτω ένα επίσης μαύρο φόρεμα Dolce & Gabbana πάνω από το γόνατο. Συνδύασε τις μαύρες ψηλοτάκουνες Christian Louboutin γόβες της με το μαύρο clutch τσαντάκι του οίκου Christian Dior.

Από την άλλη η Μπριζίτ Μακρόν επέλεξε μια πιο ανοιξιάτικη στυλιστική επιλογή, εκδηλώνοντας για ακόμη μια φορά την αδυναμία της στον αγαπημένο της οίκο μόδας, Louis Vuitton. Ένα custom made παλτό σε απαλό κίτρινο κάλυψε το ασορτί κοντό φόρεμα της. Μια λεπτή μαύρη ζώνη ανέδειξε τη σιλουέτα της, ενώ δεν παρέλειψε να συνδυάσει την κίτρινη εμφάνιση της με γόβες και τσαντάκι σε μαύρο χρώμα, επίσης του οίκου Louis Vuitton.

Οι Πρώτες Κυρίες φαίνεται να βρήκαν κοινό σημείο στην πρόσφατη εμφάνιση τους, αφού και οι δυο τους εκμεταλλεύτηκαν τα καλλίγραμμα μακριά και μαυρισμένα πόδια τους και κατάφεραν να τα αναδείξουν με κομψό τρόπο, όπως αρμόζει σε μια Πρώτη Κυρία.

Μπορεί αυτή τη φορά τα μυαλά των δυο γυναικών να συναντήθηκαν, ωστόσο δε συμβαίνει πάντα αυτό, αφού συνήθως οι εμφανίσεις τους είναι εντελώς διαφορετικές, αλλά πάντα εντυπωσιακές.

Πρώτη συνάντηση των δυο Πρώτων Κυριών στο Μουσείο Magritte στις Βρυξέλλες.

Η Μελάνια Τραμπ και η Μπριζίτ Μακρόν στην επίσκεψη τους στην Παναγία των Παρισίων.

Η συνάντηση της Μελάνια και της Μπριτζίτ στο Παρίσι για τον εορτασμό της Πτώσης της Βαστίλης και τη συμπλήρωση 100 ετών από την είσοδο των ΗΠΑ στο Α Παγκόσμιο Πόλεμο.

Sports in

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης στη Νιόν για τον ημιτελικό της Κ19 του Ολυμπιακού

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης, μια μέρα μετά το έπος της Πόλης βρίσκεται και στη Νιόν για να παρακολουθήσει τον σπουδαίο ημιτελικό της Κ19 με τη Ναντ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024