Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Θρίλερ στην Κύπρο με τη δολοφονία του ζευγαριού

Θρίλερ στην Κύπρο με τη δολοφονία του ζευγαριού

Δημοσιεύματα αναφέρουν ότι ο φόνος δεν έγινε στην κρεβατοκάμαρα αλλά σε διαφορετικά δωμάτια. Κάποιες πληροφορίες αναφέρουν ότι η σύζυγος δολοφονήθηκε στο υπνοδωμάτιο του ζεύγους.

Ένα απίστευτο θρίλερ που δεν έχει προηγούμενο, βρίσκεται σε εξέλιξη στην Κύπρο σε ό,τι αφορά την άγρια δολοφονία του ζευγαριού στην περιοχή Στρόβολος.
Με τον 15χρονο γιο να μην έχει δώσει ακόμη κατάθεση και με κατηγορίες ότι γίνεται προσπάθεια να αποκρυβούν βασικά στοιχεία, νέα διάσταση δίνει μια πληροφορία που προέρχεται από την αστυνομία.
Δημοσιεύματα αναφέρουν ότι ο φόνος δεν έγινε στην κρεβατοκάμαρα αλλά σε διαφορετικά δωμάτια. Κάποιες πληροφορίες αναφέρουν ότι η σύζυγος δολοφονήθηκε στο υπνοδωμάτιο του ζεύγους. Όμως στο δωμάτιο τη στιγμή της επίθεσης φαίνεται πως δεν βρισκόταν ο σύζυγός της. Ο 60χρονος μαθηματικός, όταν η γυναίκα του δεχόταν την επίθεση, βρισκόταν στο ισόγειο του σπιτιού.
Φέρεται να είχε αποκοιμηθεί στον καναπέ του σαλονιού. Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες, ο Γιώργος Χατζηγεωργίου ξύπνησε από κάποιον θόρυβο που προερχόταν από τον πρώτο όροφο της μονοκατοικίας. Εκεί όπου βρίσκεται η κρεβατοκάμαρα. Σηκώθηκε και ξεκίνησε να ανέβει στον πρώτο όροφο για να δει τι συμβαίνει. Ενώ ανέβαινε τις σκάλες, όμως, φαίνεται να τον αιφνιδίασε ο δολοφόνος ή οι δολοφόνοι. Φέρονται να τον έσπρωξαν με αποτέλεσμα να πέσει και να βρεθεί στο ισόγειο! Εκεί ήταν που δέχτηκε τη δολοφονική επίθεση και εκεί, λένε οι ίδιες πληροφορίες, τον βρήκαν οι ανακριτές όταν έφτασαν στον τόπο του εγκλήματος.

Διαβάστε εδώ ολόκληρο το άρθρο

Sports in

Έτοιμος (και) για το Διηπειρωτικό ο Ολυμπιακός!

Αν η Κ19 των «ερυθρολεύκων» κατακτήσει του Τσάμπιονς Λιγκ Νέων θα παίξει στον τελικό του Ιντερκοντινεντάλ κόντρα στη Φλαμένγκο για το Παγκόσμιο Στέμμα!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Τρίτη 19 Μαρτίου 2024