Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Ομολόγησε η 22χρονη για το νεκρό βρέφος στη Ν. Σμύρνη

Ομολόγησε η 22χρονη για το νεκρό βρέφος στη Ν. Σμύρνη

Μια 22χρονη ελληνίδα φοιτήτρια ομολόγησε στους αστυνομικούς, πως άφησε το βρέφος στον ακάλυπτο πολυκατοικίας στη Νέα Σμύρνη, με αποτέλεσμα αυτό να χάσει τη ζωή του

Ως ύποπτη για την εγκατάλειψη του βρέφους σε ακάλυπτο πολυκατοικίας στη Νέα Σμύρνη, με αποτέλεσμα αυτό να πεθάνει λίγες ώρες αργότερα, προσήχθη για ανάκριση μια 22χρονη κοπέλα.

Λίγο αργότερα, η κοπέλα ομολόγησε πως είχε μια ανεπιθύμητη εγκυμοσύνη, την οποία προσπάθησε να αποκρύψει από τους οικείους της.

Όταν γέννησε, σε κατάσταση πανικού όπως είπε σε αστυνομικούς, προσπάθησε να αποκρύψει το γεγονός και στη συνέχεια εγκατέλειψε το νεογέννητο αγοράκι με τον ομφάλιο λώρο, τυλιγμένο σε ένα σεντόνι και μέσα σε μια πλαστική σακούλα στον ακάλυπτο χώρο πολυκατοικίας στην οδό Πριγκηποννήσων.

Ταυτοποίηση με DNA

Οι αστυνομικοί στη συνέχεια, ταυτοποίησαν τη νεαρή γυναίκα μέσω εξέτασης DNA με το μωρό και την Τετάρτη θα οδηγηθεί στη Δικαιοσύνη.

Υπενθυμίζεται ότι το νεογέννητο αγοράκι είχε πεθάνει τουλάχιστον 12 ώρες πριν βρεθεί στον ακάλυπτο της πολυκατοικίας, με τη νεκροψία – νεκροτομή που πραγματοποιήθηκε να δείχνει ότι γεννήθηκε υγιές.

Sports in

Aπορρίφθηκε από την εισαγγελία το αίτημα του Ντάνι Άλβες για προσωρινή αποφυλάκιση

Αρνητική ήταν η απάντηση της Εισαγγελίας της Βαρκελώνης στο αίτημα του Ντάνι Άλβες να αποφυλακιστεί προσωρινά, μετά την καταδίκη του για σεξουαλική επίθεση σε νεαρή γυναίκα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Τρίτη 19 Μαρτίου 2024