Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Η συμβουλή του Ντουράντ στον Αντετοκούνμπο

Η συμβουλή του Ντουράντ στον Αντετοκούνμπο

«Μικρό» θεωρεί το Μιλγουόκι για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο ο Κέβιν Ντουράντ, με τον 29χρονο φόργουορντ να προτρέπει τον «Greek Freak» να κινηθεί σε «μεγαλύτερη» αγορά

Ο σούπερ σταρ των Γκόλντειν Στέιτ Γουόριορς, Κέβιν Ντουράντ, προέτρεψε τον Γιάννη Αντετοκούνμνπο να «σκεφτεί» τον εαυτό του και όχι για τους Μιλγουόκι Μπακς.

Ο MVP του 2014 βλέπει σαν κοινό σημείο αναφοράς το ότι και οι δύο ξεκίνησαν από μικρή αγορά, ενώ με τις δηλώσεις φέρεται να προτρέπει τον Γιάννη να αποχωρήσει από το Μιλγουόκι και να μεταβεί σε μια ανταγωνιστικότερη ομάδα.

«Ήμουν κι εγώ στην ίδια θέση, ήθελα κι εγώ τα ίδια πράγματα. Εγώ θα του έλεγα να παίξει για τον εαυτό του. Γιατί αυτός είναι που δουλεύει τόσο πολύ, ξυπνά κάθε πρωί και μένει αφοσιωμένος στο παιχνίδι. Σίγουρα οι δηλώσεις αφοσίωσης στο Μιλγουόκι ακούγονται ωραία στους φιλάθλους, την πόλη και την ιδιοκτησία, γιατί θέλει να τους ευχαριστήσει και να παίξει καλά για αυτούς. Το καταλαβαίνω. Όμως, η καριέρα είναι δική του, σημασία έχει τι θέλει να πετύχει ο ίδιος και πώς θα νιώσει ο ίδιος καλά» τόνισε αρχικά ο Ντουράντ και κατέληξε:

«Δεν θα μείνει στο Μιλγουόκι αν δεν διασκεδάζει το μπάσκετ εκεί. Όταν ήμουν στην Οκλαχόμα, είχα σπουδαίους συμπαίκτες, σπουδαίους προπονητές και σπουδαία διοίκηση, αλλά απασχολούσα το μυαλό μου για το πώς λειτουργεί μια ομάδα σε μια μικρή αγορά και αυτό κρατούσε κάποιες φορές το μυαλό μου μακριά από το πραγματικά σημαντικό, που είναι το μπάσκετ και οι τίτλοι».

Sports in

Ο Ολυμπιακός είναι η μεγαλύτερη διαφήμιση για το ελληνικό ποδόσφαιρο στην Ευρώπη

Μια τεράστια βραδιά για τον Ολυμπιακό, με τους «ερυθρόλευκους» να κάνουν την διαφορά

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024