Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Στην ίδια ρητορική Καμμένος - Ερντογάν

Στην ίδια ρητορική Καμμένος – Ερντογάν

Μήνυμα ότι δεν θα πρέπει κανείς να αμφισβητήσει ούτε ένα χιλιοστό της εθνικής κυριαρχίας και της εδαφικής ακεραιότητας έστειλε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, ο οποίος φαίνεται πως ακολουθεί τη ρητορική του «σουλτάνου», διαφοροποιούμενος για ακόμη μια φορά από την κυβερνητική γραμμή που συνιστά ψυχραιμία και αποφυγή εμπρηστικών δηλώσεων

Μήνυμα ότι δεν θα πρέπει κανείς να αμφισβητήσει ούτε ένα χιλιοστό της εθνικής κυριαρχίας και της εδαφικής ακεραιότητας έστειλε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος, ο οποίος φαίνεται πως ακολουθεί τη ρητορική του «σουλτάνου», διαφοροποιούμενος για ακόμη μια φορά από την κυβερνητική γραμμή που συνιστά ψυχραιμία και αποφυγή εμπρηστικών δηλώσεων.

Ο Π.Καμμένος, ο οποίος παρέστη στις εκδηλώσεις για τον εορτασμό του Αγίου Γεωργίου, προστάτη του Στρατού Ξηράς, στη Σχολή Πεζικού στη Χαλκίδα, σημείωσε πως «επιθυμούμε την ειρήνη, εργαζόμαστε για την ειρήνη και θα κάνουμε τα πάντα για να διαφυλάξουμε την ειρήνη, αλλά δεν θα πρέπει να τολμήσει κανείς να αμφισβητήσει ούτε ένα χιλιοστό της εθνικής μας κυριαρχίας και της εδαφικής μας ακεραιότητας».

Παράλληλα, επισήμανε ότι «ο ελληνικός λαός βρίσκεται δίπλα στις Ένοπλες Δυνάμεις σε αυτές τις στιγμές, που έχουμε έναν αξιωματικό και έναν υπαξιωματικό ομήρους στις τουρκικές φυλακές υψίστης ασφαλείας».

Ο κ. Καμμένος επανέλαβε ότι το προσωπικό των Ενόπλων Δυνάμεων αποτελεί το κύριο οπλικό σύστημά μας και «με αυτό το μεγάλο εξοπλιστικό προσόν που έχει ο ελληνικός λαός δεν απειλείται από κανέναν».

Καταλήγοντας, υπενθύμισε ότι «το Πεζικό αποτελεί την προμετωπίδα των ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων και αυτή η Σχολή έχει διατηρήσει τις παραδόσεις και τον επαγγελματισμό, έχοντας βγάλει ήρωες».

Sports in

Σάλος με τον Ρούντιγκερ: Αντιδράσεις για ποστάρισμά του που παραπέμπει σε… ISIS

Ο Αντόνιο Ρούντιγκερ έχει ξεσηκώσει αντιδράσεις με ένα ποστάρισμά του με αφορμή το Ραμαζάνι.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024