Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
«Τρολάρισμα» της FA στον Χάρι Κέιν

«Τρολάρισμα» της FA στον Χάρι Κέιν

Μετά την λήξη του ημιτελικού μεταξύ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεν και της Τότεναμ για το κύπελλο Αγγλίας, η ομοσπονδία μέσω του Twitter θέλησε να πικάρει τον επιθετικό των «πετεινών», Χάρι Κέιν

Με το τέλος της αναμέτρησης Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Τότεναμ και την επικράτηση των γηπεδούχων με 2-1, η FA με αρκετή δόση «αγγλικού χιούμορ» έκανε ένα σχόλιο στο Twitter το οποίο θεωρήθηκε προσβλητικό για τον Χάρι Κέιν.

Ο Άγγλος επιθετικός δεν κατάφερε να πετύχει κάποιο γκολ στην αναμέτρηση, κυρίως λόγω της καταπληκτικής αμυντικής δράσης του συμπαίκτη του στην εθνική Αγγλίας και κεντρικού αμυντικού της Γιουνάιτεντ, Κρις Σμόλινγκ.

Συγκεκριμένα, ανέβηκε ένα tweet από τον επίσημο λογαριασμό της αγγλικής ομοσπονδίας ποδοσφαίρου στο οποίο υπήρχε η ερώτηση «Κρις τι έχεις στην τσέπη σου;» μαζί με βίντεο του Σμόλινγκ που λέει «Χάρι Κέιν».

Η συγκεκριμένη έκφραση χρησιμοποιείται στην Αγγλία όταν ένας παίκτης καταφέρνει να επισκιάσει έναν άλλο με την απόδοσή του, όπως συνέβη και στην περίπτωση των Σμόλινγκ και Κέιν.

Ωστόσο το συγκεκριμένο tweet διαγράφηκε, με την ποδοσφαιρική ομοσπονδία να απολογείται στους δύο συλλόγους για «την όποια αναστάτωση προκάλεσε».

Sports in

Νέα ήττα για Μπακς - Συνεχίζει ασταμάτητος και… μόνος ο Αντετοκούνμπο (107-100)

Οι Μπακς ηττήθηκαν από τους Πέλικανς (107-100) και πλέον πιέζονται έντονα από Νικς και Καβαλίερς για τη δεύτερη θέση στην Ανατολή.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024