Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Έτσι θα πετύχεις το νέο contouring για Άνοιξη και Καλοκαίρι

Έτσι θα πετύχεις το νέο contouring για Άνοιξη και Καλοκαίρι

Το contouring είναι η πλέον αγαπημένη τάση των γυναικών γιατί, με γήινους τόνους, μπορούν να δημιουργήσουν ‘γωνίες’ στο πρόσωπό τους και να δείχνουν πιο λαμπερές χωρίς έντονα χρώματα ή καλλυντικά που επιβαρύνουν το δέρμα

Ο χειμώνας τελείωσε και η Άνοιξη φέρνει τη βελτιωμένη εκδοχή του contouring, έτσι όπως παρουσιάστηκε στα Fashion Weeks από τους makeup artists των οίκων.

Τι αλλάζει; Η λάμψη του προσώπου αυξάνεται και τα προϊόντα του contouring είναι πιο ελαφριά, κρεμώδη και υγρά για ένα λαμπερό τελείωμα στο look σου.

Πώς θα κάνουμε το απόλυτο ανοιξιάτικο contouring βήμα βήμα:

  1. Αφού ενυδατώσουμε και καθαρίσουμε πολύ καλά το πρόσωπό μας, χρησιμοποιούμε το primer, που που κάνει το δέρμα πιο λαμπερό και μειώνει στο ελάχιστο τους πόρους και τα κόκκινα σημάδια. Ταμπόναρε απαλά με το δάχτυλα σε όλο το πρόσωπο.
  2. Πάρε το υγρό κονσίλερ σου και άπλωσε λίγο κάτω από τα μάτια, γύρω από τη μύτη και στα σημάδια ή σπυράκια. Χρησιμοποίησε ένα πινέλο για να απλωθεί ομοιόμορφα.
  3. Η βάση στο μακιγιάζ γίνεται πολύ ελαφριά την Άνοιξη. Ιδανικά, επίλεξε μία ενυδατική κρέμα με λίγο χρώμα και μην το παρακάνεις με την ποσότητα.
  4. Πάρε το κρεμώδες contour που μόλις αγόρασες (σε έναν τόνο πιο σκούρο από το δέρμα σου) και άπλωσε στη γραμμή του σαγονιού, στα πλάγια και κάτω από τη μύτη και φυσικά στα κενά κάτω από τα μάγουλα. Με ένα πινέλο ταμπόναρε και μην το τραβάς πάνω στο πρόσωπο. Θέλουμε να είναι ελαφρύ.
  5. Τώρα θα βάλουμε δεύτερο κρεμώδες contour, που αυτή τη φορά είναι ένα τόνο πιο ανοιχτό από το δέρμα μας. Ταμπόναρε στα ίδια σημεία με πριν και με ένα πινέλο ανακάτεψε για να έχουμε ομοιομορφία.
  6. Για το τέλος κρατήσουμε το υγρό highlight για καλοκαιρινή λάμψη. Και πάλι ταμπόναρε με τα δάχτυλα στα ‘μήλα’ κάτω στο κέντρο της μύτης και φυσικά στη ‘λακκούβα’ πάνω από τα χείλη.

Sports in

Βαθμολογία UEFA: O Ολυμπιακός κρατάει το όνειρο της Ελλάδας ζωντανό

Η ιστορική πρόκριση του Ολυμπιακού στα ημιτελικά δίνει έξτρα βαθμούς στην Ελλάδα και κρατάει το μεγάλο όνειρο της 15ης θέσης ζωντανό.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024