Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Διάσημοι αστέρες θα συζητούν με τον Τζέιμι Φοξ στη σειρά «Off Script

Διάσημοι αστέρες θα συζητούν με τον Τζέιμι Φοξ στη σειρά «Off Script

Τζέρεμι Ρένερ, Σάρα Σίλβερμαν, Μπενίσιο ντελ Τόρο, Βινς Βον και Ντένζελ Ουάσινγκτον είναι μεταξύ των προσκεκλημένων που επιβεβαίωσαν τη συμμετοχή τους στην εκπομπή οκτώ επεισοδίων

Ο Αμερικανός ηθοποιός, Τζέιμι Φοξ θα είναι παρουσιαστής της σειράς «Off Script», παραγωγής των εταιριών JASH («Jimmy Kimmel Live!», «Late Show with Letterman») και The Sunshine Company.

Στη σειρά που θα προβληθεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Φοξ θα έχει απέναντί του στον ρόλο συνεντευξιαζόμενων αστέρες του Χόλιγουντ, οι οποίοι θα μιλούν για θρυλικές στιγμές που διαμόρφωσαν την καριέρα τους.

Τζέρεμι Ρένερ, Σάρα Σίλβερμαν, Μπενίσιο ντελ Τόρο, Βινς Βον και Ντένζελ Ουάσινγκτον είναι μεταξύ των προσκεκλημένων που επιβεβαίωσαν τη συμμετοχή τους στην εκπομπή οκτώ επεισοδίων.

Οι ηθοποιοί θα κάθονται με τον Τζέιμι Φοξ και θα συζητούν για τις ταινίες που αγαπούν, που τους επηρέασαν και τους οδήγησαν να ασχοληθούν με την υποκριτική.

Η σειρά «Off Script» δημιουργήθηκε από την Grey Goose Entertainment και θα διανεμηθεί για προβολή στο διαδίκτυο μέσω σελίδων στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης Thrillist και Now This στο Facebook, στο YouTube, καθώς επίσης και στη Huffington Post και στο Yahoo.

Ο Τζέιμι Φοξ θα είναι παρουσιαστής και διευθυντής παραγωγής του «Beat Shazam», τηλεπαιχνιδιού που θα προβληθεί για δεύτερη σεζόν από τις 29 Μαΐου στο Fox.

Επίσης πρωταγωνιστεί στην ταινία «Robin Hood» της Lionsgate μαζί με τους Τάρον Έγκερτον και Τζέιμι Ντόρναν, που θα αρχίσει να προβάλλεται στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 21 Νοεμβρίου.

Sports in

Νέα ήττα για Μπακς - Συνεχίζει ασταμάτητος και… μόνος ο Αντετοκούνμπο (107-100)

Οι Μπακς ηττήθηκαν από τους Πέλικανς (107-100) και πλέον πιέζονται έντονα από Νικς και Καβαλίερς για τη δεύτερη θέση στην Ανατολή.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024