Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ντομπρόβσκις: Καλά νέα εν όψει της ολοκλήρωσης του προγράμματος τον Αύγουστο

Ντομπρόβσκις: Καλά νέα εν όψει της ολοκλήρωσης του προγράμματος τον Αύγουστο

Τα νέα στοιχεία της Eurostat δείχνουν ότι για άλλη μια φορά η Ελλάδα υπερέβη τους δημοσιονομικούς στόχους της, τονίζει ο αντιπρόεδρος της Κομισιόν Βάλντις Ντομπρόβσκις

Καλά τα νέα για την Ελλάδα ενόψει της ολοκλήρωσης του προγράμματος τον Αύγουστο, με τα νέα στοιχεία της Eurostat να δείχνουν ότι για άλλη μια φορά υπερέβη τους δημοσιονομικούς στόχους, τονίζει σε ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter, o αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Βάλντις Ντομπρόβσκις.

Ο αντιπρόεδρος της Κομισιόν υπογραμμίζει ότι το 2017 το πρωτογενές πλεόνασμα έφθασε το 4,2% του ΑΕΠ αντί του στόχου 1,75% του ΑΕΠ.

«Θετικά τα νέα για την Ελλάδα. Τα νέα στοιχεία της Eurostat δείχνουν ότι η Ελλάδα για άλλη μια φορά υπερέβη τους δημοσιονομικούς στόχους. Το 2017, το πρωτογενές πλεόνασμα έχει φτάσει το 4,2% του ΑΕΠ αντί του στόχου 1,75% του ΑΕΠ. Καλά νέα ενόψει της ολοκλήρωσης του προγράμματος τον Αύγουστο!»

Την ικανοποίηση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για τα δημοσιονομικά στοιχεία της Ελλάδας που «υπερβαίνουν τους στόχους», εξέφρασε νωρίτερα με δήλωσή του και ο Επίτροπος Οικονομίας, Πιερ Μοσκοβισί, με αφορμή την ανακοίνωση της Εurostat, δίνοντας επίσης έμφαση στην ολοκλήρωση του προγράμματος το καλοκαίρι.

«Αυτά τα καλά νέα είναι ευπρόσδεκτα για την Ελλάδα πριν από τις κρίσιμες συζητήσεις του Eurogroup που πρέπει να προετοιμάσει τη θετική ολοκλήρωση του ελληνικού προγράμματος φέτος το καλοκαίρι», καταλήγει η ανακοίνωση του Π. Μοσκοβισί.

Sports in

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός 60-50: Ισοφάρισε σε 2-2 και ο τίτλος θα κριθεί σε πέμπτο παιχνίδι

Ο Παναθηναϊκός ισοφάρισε την σειρά με τον Ολυμπιακό (60-50), στους τελικούς της Α1 Μπάσκετ Γυναικών και πλέον όλα θα κριθούν στο 5ο ματς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024