Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Γαλλία: Λήξη συναγερμού στο Μον Σεν Μισέλ - Είναι πλέον επισκέψιμο

Γαλλία: Λήξη συναγερμού στο Μον Σεν Μισέλ – Είναι πλέον επισκέψιμο

Το Μον Σελ Μισέλ εκκενώθηκε το πρωί της Κυριακής για λόγους ασφαλείας από τους τουρίστες και τους κατοίκους, λόγω παρουσίας υπόπτου που απείλησε να επιτεθεί στις δυνάμεις της αστυνομίας, σύμφωνα με τις γαλλικές αρχές

Οι γαλλικές αρχές ανακοίνωσαν ότι το Μον Σεν Μισέλ είναι και πάλι ανοιχτό για επίσκεψη αφού προχώρησαν σε λήξη συναγερμού που σήμαναν νωρίτερα λόγω ενός άνδρα που εξαπέλυσε απειλές κατά της αστυνομίας.

Οι τοπικές αρχές προχώρησαν νωρίτερα σε εκκένωση του Μον Σεν Μισέλ, της μικρής νησίδας στις ακτές της Νορμανδίας και ενός από τους δημοφιλέστερους τουριστικούς προορισμούς στη Γαλλία, αφού ιδιοκτήτης μπαρ στην περιοχή άκουσε τον άνδρα να εξαπολύει απειλές.

Η αστυνομία ερεύνησε την περιοχή αλλά δεν κατάφερε να τον βρει, δήλωσε ο νομάρχης της περιοχής Ζαν-Μαρκ Σαμπάτ στον τηλεοπτικό σταθμό BFM.

«Όλα τα σπίτια ελέγχθηκαν, όλοι οι δημόσιοι και ιδιωτικοί χώροι επιθεωρήθηκαν από την αστυνομία», δήλωσε. «Είμαι σχεδόν βέβαιος ότι έχει φύγει».

«Τέλος της επιχείρησης στο Μον Σεν Μισέλ…Όλοι οι κίνδυνοι στο σημείο αποτράπηκαν», ανέφεραν στο Twitter οι αρχές της περιοχής.

Το Μον Σεν Μισέλ προσελκύει πάνω από ένα εκατομμύριο τουρίστες το χρόνο που επισκέπτονται το Αβαείο και άλλα αξιοθέατα και αποτελεί το σημαντικότερο τουριστικό προορισμό της Γαλλίας έξω από το Παρίσι.

Sports in

Βαθμολογία UEFA: O Ολυμπιακός κρατάει το όνειρο της Ελλάδας ζωντανό

Η ιστορική πρόκριση του Ολυμπιακού στα ημιτελικά δίνει έξτρα βαθμούς στην Ελλάδα και κρατάει το μεγάλο όνειρο της 15ης θέσης ζωντανό.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024