Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Live: Η 28η αγωνιστική της Super League

Live: Η 28η αγωνιστική της Super League

Σφραγίζει τίτλο η ΑΕΚ, «μάχονται» για Champions League ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός, «βλέπουν» Ευρώπη οι από κάτω...

Σέντρα στην 28η αγωνιστική της Super League με όλες τις αναμετρήσεις να διεξάγονται την ίδια ώρα (19:00). Δείτε την εξέλιξη των αγώνων live από το in.gr.

Live Blog Live: Η 28η αγωνιστική της Super League

Η ώρα της ΑΕΚ

Παρουσία δεκάδων χιλιάδων φιλάθλων της, στο κατάμεστο ΟΑΚΑ η ΑΕΚ υποδέχεται τον Λεβαδειακό, με τον Μανόλο Χιμένεθ, τους ποδοσφαιριστές και τον κόσμο της Ένωσης να έχουν ετοιμάσει ένα πάρτι κατάκτησης του πρωταθλήματος.

Ένας τίτλος, που πέρασε από χίλια κύματα και από δεκάδες ανατροπές και δικαστικές αίθουσες για να καταλήξει στα χέρια της Ένωσης.

Με βάση τα δεδομένα που ισχύουν μέχρι σήμερα, Κυριακή 22 Απριλίου, -εν αναμονή, βέβαια, της απόφασης της επιτροπής εφέσεων για την κατακύρωση του ντέρμπι στην Τούμπα με τον ΠΑΟΚ υπέρ της καθώς και την αφαίρεση τριών βαθμών από τους Θεσσαλονικείς για τα όσα συνέβησαν και οδήγησαν στη διακοπή του συγκεκριμένου αγώνα- η ΑΕΚ χρειάζεται έναν βαθμό για να στεφθεί πρωταθλήτρια, ολοκληρώνοντας με τον καλύτερο τρόπο την επιστροφή από τον… πάτο και τη Γ’ Εθνική.

ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός «μάχονται» για το Champions League

Ο ΠΑΟΚ που αυτή τη στιγμή -και εν αναμονή των προαναφερθέντων αποφάσεων- βρίσκεται στη 2η θέση, φιλοξενεί την Ξάνθη και θέλει τη νίκη αφενός για να διατηρήσει τις ελπίδες του ακέραιες για τον τίτλο σε περίπτωση δικαίωσης του στην έφεση, καθώς και να για να έχει το πλεονέκτημα για τη 2η θέση που οδηγεί στα προκριματικά του Champions League της επόμενης περιόδου.

Για τον ίδιο λόγο θα παλέψει και ο Ολυμπιακός στη Ριζούπολη απέναντι στον Απόλλωνα Σμύρνης, αφού θέλει με νίκη να παραμείνει στο κυνήγι της 2ης θέσης που θα του εξασφαλίσει την προσπάθεια να βρεθεί την επόμενη σεζόν εκεί που ανήκει, δηλαδή στα σαλόνια της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Με το βλέμμα στην Ευρώπη

Όσον αφορά τον Παναθηναϊκό, με το κύριο ενδιαφέρον να επικεντρώνεται εξωαγωνιστικά και στις ραγδαίες εξελίξεις που τρέχουν όσον αφορά την αλλαγή σελίδας του συλλόγου, θέλει απλά να ολοκληρώσει όσο καλύτερα γίνεται μια  εφιαλτική χρονιά, απέναντι στον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη.  Επίσης οι «πράσινοι» θέλουν να διεκδικήσουν ότι ευκαιρίες τους έχουν απομείνει για την 5η θέση που δίνει το εισιτήριο για την Ευρώπη, όχι για να αγωνιστούν την επόμενη σεζόν στο Europa League, αλλά για να «ξεχρεώσουν» την τιμωρία της μιας σεζόν που τους έχει επιβληθεί από την UEFA.

Από την άλλη πλευρά, ο εκπληκτικός φέτος Ατρόμητος, θέλει νίκη για να σφραγίσει και επίσημα την 4η, προνομιούχο, θέση που οδηγεί στο νέο Europa League, Το μόνο που έχει να κάνει, είναι να επικρατήσει του -ήδη υποβιβασμένου- Πλατανιά.

Τέλος, στη μάχη της 5ης θέσης, και του τελευταίου ελληνικού ευρωπαϊκού εισιτηρίου, ο Αστέρας Τρίπολης θα «ψάξει» το διπλό στην Κέρκυρα, η οποία όμως θέλει πάση θυσία τη νίκη για να διατηρήσει μαθηματικές ελπίδες παραμονής.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (Σε 27 αγώνες)
1. ΑΕΚ 60 -26αγ.
2. ΠΑΟΚ 58 -26αγ.
3. Ολυμπιακός 54
4. Ατρόμητος 47
5. Ξάνθη 39
6. Αστέρας Τρίπολης 36
7. Λεβαδειακός 34
. Πανιώνιος 34
9. Παναιτωλικός 32
. Παναθηναϊκός 32
11. ΠΑΣ Γιάννινα 30
12. ΑΕΛ 29
13. Απόλλων Σμύρνης 26
. Λαμία 26
15. Κέρκυρα 21
16. Πλατανιάς 10

* Ο Παναθηναϊκός άρχισε το πρωτάθλημα με -2 βαθμούς και του έχουν αφαιρεθεί -3 για οφειλές.

** Εκκρεμεί η απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων για το παιχνίδι ΠΑΟΚ – ΑΕΚ

Sports in

LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός

LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός. Παρακολουθήστε live στις 15:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός για τον 4ο τελικό της Α1 μπάσκετ γυναικών.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024