Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Αλαφούζος: Αναλαμβάνω τις υποχρεώσεις μου, υλοποιήστε τη συμφωνία

Αλαφούζος: Αναλαμβάνω τις υποχρεώσεις μου, υλοποιήστε τη συμφωνία

Με επίσημη δήλωσή του ο Γιάννης Αλαφούζος ξεκαθαρίζει ότι αποδέχεται «χωρίς περιστροφές» την πρόταση της «Pan Asia Investments», αναλαμβάνει τις υποχρεώσεις που του αναλογούν και καλεί τους ενδιαφερόμενους σε άμεση υλοποίηση της συμφωνίας

Ανακοίνωση στην οποία αναφέρει ότι αναλαμβάνει όλες τις υποχρεώσεις που του αναλογούν στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός εξέδωσε ο Γιάννης Αλλαφούζος.

Ο νυν μεγαλομέτοχος των πράσινων, αφού εκφράζει τη δυσαρέσκειά του για το γεγονός ότι η δική του επίσημη δήλωση έτυχε απάντησης δια του… Τύπου από τον δικηγόρο της «Pan Asia Investments», εν συνεχεία επαναλαμβάνει ότι κάνει αποδεκτή την πρόταση του fund «χωρίς περιστροφές», δέχεται να αναλάβει κάθε υποχρέωση που του αναλογεί και παράλληλα καλεί τους ενδιαφερόμενους να προσέλθουν άμεσα για την υλοποίηση της συμφωνίας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Από το γραφείο του κ ΙΑΑ γίνονται γνωστά τα εξής:

Ο κ. Ιωάννης Αλαφούζος από την αρχή των συζητήσεων με την Pan Asia Investments προσήλθε στο τραπέζι με καλή διάθεση και καλή πίστη.

Έτσι θα συνεχίσει παρακάμπτοντας το γεγονός ότι, αντί επίσημης απάντησης στην επιστολή αποδοχής του, διοχετεύθηκε στον Tύπο δήλωση του δικηγόρου της Pan Asia Investments, η οποία παραποιούσε τις προθέσεις του κ. Αλαφούζου ως προς την δική του οικονομική συμμετοχή στην λύση των προβλημάτων του Παναθηναϊκού.

Έτσι λοιπόν για μια ακόμη φορά σημειώνουμε τα εξής:

1. Ο κ. Ιωάννης Αλαφούζος είναι ο μόνος που στηρίζει οικονομικά τον Παναθηναϊκό τα τελευταία έξι χρόνια και αυτό δεν είναι επικοινωνιακό παιχνίδι αλλά η αλήθεια.

2. Κάνει αποδεκτή την πρόταση της Pan Asia Investments, χωρίς περιστροφές.

3. Επαναλαμβάνει στην Pan Asia Investments –και το δηλώνει σήμερα δημοσίως- ότι θα αναλάβει πλήρως τις υποχρεώσεις του στο κομμάτι της συμφωνίας που του αναλογεί.

4. Απομένει πλέον στην Pan Asia Investments να προσέλθει στην υλοποίηση της συμφωνίας το ταχύτερο δυνατό. Ο χρόνος πρέπει να γίνει σύμμαχος στην λύση του προβλήματος για το καλό του Παναθηναϊκού».

Sports in

«Τελικός» για Παρτιζάν και Ολυμπιακό στο Βελιγράδι

Ο Ολυμπιακός φιλοξενείται απόψε (28/3, 21:30) στο Βελιγράδι από την Παρτιζάν για την 32η αγωνιστική της Euroleague.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024