Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Σ.Θεοδωράκης: Τα παζάρια του Ερντογάν δεν έχουν σχέση με τις αξίες της ΕΕ

Σ.Θεοδωράκης: Τα παζάρια του Ερντογάν δεν έχουν σχέση με τις αξίες της ΕΕ

«Αν πράγματι ο Ερντογάν δεν επιθυμεί ένταση με την Ελλάδα, τότε είναι εύκολος ο δρόμος. Λιγότερα όπλα, λιγότερες παραβάσεις και παραβιάσεις. Ας κάνει την αρχή από αυτό το καλοκαίρι» τόνισε ο επικεφαλής του Ποταμιού, προσθέτοντας πως «οι Έλληνες - ελπίζω και οι Τούρκοι - είμαστε έτοιμοι από καιρό γι' αυτή την νέα εποχή»

Για «ανατολίτικα παζάρια», τα οποία καμία σχέση δεν έχουν με τις ευρωπαϊκές αξίες κάνει λόγο ο επικεφαλής του Ποταμιού, Σταύρος Θεοδωράκης, σχολιάζοντας τις δηλώσεις του τούρκου προέδρου, Ταγίπ Ερντογάν, περί ανταλλαγής των δύο ελλήνων στρατιωτικών με τους οκτώ τούρκους αξιωματικούς.

«Τα ανατολίτικα παζάρια που προτείνει ο Ερντογάν δεν έχουν καμία σχέση με τις ευρωπαϊκές αξίες. Θα πρέπει να το πάρει απόφαση ότι στην Ευρώπη δεν παζαρεύουμε τα ανθρώπινα δικαιώματα. Εδώ κυριαρχεί το δίκαιο και όχι η αυθαιρεσία» αναφέρει σε ανάρτησή του στο Twitter.

Σε δεύτερο μήνυμα συμπληρώνει πως «αν πράγματι ο Ερντογάν δεν επιθυμεί ένταση με την Ελλάδα, τότε είναι εύκολος ο δρόμος. Λιγότερα όπλα, λιγότερες παραβάσεις και παραβιάσεις. Ας κάνει την αρχή από αυτό το καλοκαίρι» τόνισε, προσθέτοντας πως «οι Έλληνες – ελπίζω και οι Τούρκοι – είμαστε έτοιμοι από καιρό γι’ αυτή την νέα εποχή. Αυτός;»

Διαβάστε επίσης:

Παυλόπουλος: Αδιανόητες και λυπηρές οι δηλώσεις Ερντογάν περί ανταλλαγής

Γεννηματά για στρατιωτικούς: Όχι σε ανίερες συναλλαγές

Π.Καμμένος: Δυστυχώς επιβεβαιώνομαι για την ομηρία

Sports in

Θρίαμβος του Ολυμπιακού στην Πόλη – Ήρωας ο Τζολάκης στα πέναλτι και επική πρόκριση στα ημιτελικά (1-0, 2-3 στα πεν., vids)

Ο Ολυμπιακός πήρε τεράστια πρόκριση στα ημιτελικά του Conference League - Ήρωας των «ερυθρόλευκων ο Τζολάκης στη διαδικασία των πέναλτι καθώς ο γκολκίπερ του Ολυμπιακού απέκρουσε τρία πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024