Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Γυαλιά ηλίου: Οι τάσεις για το 2018 και τι ταιριάζει σε κάθε πρόσωπο

Γυαλιά ηλίου: Οι τάσεις για το 2018 και τι ταιριάζει σε κάθε πρόσωπο

Όταν οι ηλιόλουστες μέρες επιστρέφουν, τα γυαλιά ηλίου είναι το αξεσουάρ χωρίς το οποίο δεν μπορούμε να βγούμε από το σπίτι.

Αποκρυπτογραφήσαμε τις τάσεις της μόδας στα γυαλιά ηλίου για τη σεζόν άνοιξη-καλοκαίρι 2018 και προτείνουμε το σχέδιο που ταιριάζει στην κάθε γυναίκα.

Οι σταθερές αξίες

Υπάρχουν κάποια σχέδια που μπορεί να έχεις από προηγούμενες χρονιές, όπως τα ελαφρώς τετραγωνισμένα ή τα γυαλιά πιλότου. Οι επιλογές αυτές έχουν αποδειχτεί ως σταθερές αξίες στα αξεσουάρ με πολλές διαφορετικές μάρκες να τα διαθέτουν σε πολλά διαφορετικά χρώματα. Ακόμα, τα ρετρό σχέδια και οι πεταλούδες έχουν καθιερωθεί ως μια βασική επιλογή εμπνευσμένη από το παρελθόν.

Γυαλιά ηλίου προσαρμοσμένα στη μορφολογία του προσώπου

Για να εφαρμόσουν καλά στο πρόσωπό σας τα γυαλιά ηλίου πρέπει να προσαρμόζονται στο σχήμα του προσώπου σας και έτσι να αναδεικνύουν τα σημεία που θέλετε να προωθήσετε ή αντιστρόφως, αυτά που θέλετε να μετριάσετε.

Αν έχετε στρογγυλό πρόσωπο, μπορείτε να τονίσετε τη στρογγυλότητά του με έναν σκελετό του ίδιου σχήματος. Αντίθετα, μπορείτε να διορθώστε τις αναλογίες σας, βασισμένη σε γεωμετρικά σχήματα με γωνίες.

Με τις ισορροπημένες τους διαστάσεις, τα οβάλ πρόσωπα μπορούν να υποστηρίξουν όλα τα στυλ των γυαλιών ηλίου, κλασικά ή πρωτότυπα. Είναι η προσωπικότητά σας που θα καθορίσει το σχέδιο που θα πρέπει να φορέσετε: τα ορθογώνια πλαίσια ταιριάζουν στους πιο αυστηρούς χαρακτήρες, ενώ τα στρογγυλά γυαλιά δίνουν μια πιο νεανική πλευρά.

Στα τετράγωνα και στα μακρόστενα πρόσωπα συνιστώνται γυαλιά ηλίου με οβάλ σκελετό, τα οποία μαλακώνουν το πρόσωπο.

Τα τριγωνικά πρόσωπα μπορούν να παίξουν στο χρώμα και τις λεπτομέρειες του σκελετού. Ένα πρόσωπο σε σχήμα ανεστραμμένου τριγώνου ενισχύεται από τα γυαλιά ηλίου σε ανοιχτόχρωμες αποχρώσεις και το διακριτικό σκελετό. Καλό είναι να αποφεύγονται τα υπερβολικά μεγάλα σχέδια, όπως το σχέδιο της μύγας ή  της πεταλούδας.

Sports in

Πολεμώντας στην… αυλή του

Ο Ολυμπιακός του Γιώργου Μπαρτζώκα είναι ο «λάθος» αντίπαλος playoffs. Και η Μπαρτσελόνα χθες βράδυ ήδη κατάλαβε το «γιατί»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024