Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Δύο νέοι δίσκοι για τον Κάνιε Γουέστ

Δύο νέοι δίσκοι για τον Κάνιε Γουέστ

Ο σύζυγος της Κιμ Καρντάσιαν είχε διακόψει ξαφνικά την περιοδεία του το 2016, έπειτα από ένα 20λεπτο παραλήρημα ύβρεων κατά τη διάρκεια της συναυλίας.

Ο Κάνιε Γουέστ, ο σούπερ σταρ της ραπ που νοσηλεύτηκε πριν από ενάμισι χρόνο με νευρική κρίση λόγω στρες και μεγάλης κούρασης, ανακοίνωσε την κυκλοφορία δύο άλμπουμ του τον Ιούνιο.

Σε μια σειρά από μηνύματά του στο Twitter, ο 40χρονος καλλιτέχνης που έχει συγκρίνει τον εαυτό του με τον Μιχαήλ Άγγελο, δήλωσε ότι ένα σόλο άλμπουμ του με 7 τραγούδια θα κυκλοφορήσει την 1η Ιουνίου και ένα ακόμη που ερμηνεύει με τον ράπερ Κιντ Κούντι μια εβδομάδα αργότερα. Το άλμπουμ στο οποίο συνεργάζεται με τον προστατευόμενό του θα έχει τίτλο «Kids See Ghost», όπως διευκρίνισε.

Ο σύζυγος της Κιμ Καρντάσιαν είχε διακόψει ξαφνικά την περιοδεία του το 2016, έπειτα από ένα 20λεπτο παραλήρημα ύβρεων κατά τη διάρκεια της συναυλίας. Τότε τα είχε βάλει για τα καλά με τον Τζέι-Ζι και είχε ανακοινώσει την υποστήριξή του στον ρεπουμπλικανό Ντόναλντ Τραμπ.

Σύμφωνα με τους εκπροσώπους του, ο ράπερ είχε νευρική κατάπτωση. ‘Εκτοτε, ο ράπερ από το Σικάγο τηρεί μια σχετικά διακριτική στάση στα μέσα ενημέρωσης. Ο τελευταίος του δίσκος κυκλοφόρησε το 2016.

Sports in

Η μεγάλη βραδιά του Ολυμπιακού

Παραμιλάει η Ευρώπη με το νέο έπος του Ολυμπιακού με ήρωα τον Τζολάκη - Πύρινος κόσμος έκανε τη νύχτα μέρα στο Πασαλιμάνι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024