Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Η εμπιστοσύνη

Η εμπιστοσύνη

Ο Αλέξης Τσίπρας ξεκίνησε, ατύπως, προεκλογική εκστρατεία. Επίσης, μπορεί να μην το λέει, αλλά όποτε κι αν γίνουν οι εκλογές, θέλει να… νικήσει.

Τον τελευταίο καιρό κάτι άλλαξε στον Αλέξη Τσίπρα. Κυρίως σε επίπεδο επικοινωνιακής πολιτικής. Για παράδειγμα, ο Πρωθυπουργός, έπειτα από μήνες, βγαίνει πάλι από το γραφείο του, γεγονός που στην Ελλάδα συνιστά πλέον είδηση.

Τον είδαμε στο Καστελλόριζο, στη Ρόδο, σε συνάντηση με equity funds και ενδεχομένως να ετοιμάζεται και για άλλες, ανάλογες, κινήσεις. Φαίνεται δε ότι έχει δώσει εντολή και στις ομάδες του να δουλέψουν ή έστω να βάλουν διπλή ταχύτητα για να κλείσουν μέτωπα ή ό,τι προλάβουν.

Κάθε φορά που εμφανίζεται, επιδιώκει να καθησυχάσει τους Ελληνες για την πορεία των εθνικών θεμάτων, αλλά και της οικονομίας, όπου το επιτελείο του ισχυρίζεται ότι ετοίμασε ολόκληρο αναπτυξιακό σχέδιο για τη μεταμνημονιακή εποχή, δηλαδή από τις 20 Αυγούστου και μετά.

Με λίγα λόγια, το καταλάβαμε: ο Αλέξης Τσίπρας ξεκίνησε, ατύπως, προεκλογική εκστρατεία. Επίσης, μπορεί να μην το λέει, αλλά όποτε κι αν γίνουν οι εκλογές, θέλει να… νικήσει.

Κι αυτό γιατί έχει την ίδια εμμονή με πολλούς άλλους αρχηγούς, τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό, που έζησαν και μερικοί ζουν ακόμα κυρίως για την καρέκλα, την εξουσία.

Διαβάστε εδώ ολόκληρο το άρθρο

Sports in

Η Φενέρμπαχτσε σκέφτεται να αποχωρήσει από το πρωτάθλημα Τουρκίας

Η Φενέρμπαχτσε συγκάλεσε έκτακτο διοικητικό συμβούλιο και εξετάζει το ενδεχόμενο αποχώρησης από το πρωτάθλημα, μετά τα επεισόδια στην Τραπεζούντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Τρίτη 19 Μαρτίου 2024