Τρίτη 16 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Fed Cup: Πρωτιά για την Ελλάδα παρά την ήττα στο διπλό

Fed Cup: Πρωτιά για την Ελλάδα παρά την ήττα στο διπλό

Ανώδυνη ήττα στο διπλό για την Ελλάδα στο Fed Cup, αφού η Εθνική παρά την ήττα, επικράτησε με 2-1 στους τρεις αγώνες επί της Δανίας και κατέκτησε την πρώτη θέση του Ομίλου

Ανώδυνη ήττα στο διπλό για την Ελλάδα στο Fed Cup, αφού η Εθνική παρά την ήττα, επικράτησε με 2-1 στους τρεις αγώνες επί της Δανίας και κατέκτησε την πρώτη θέση του Ομίλου.

Στην τρίτη αναμέτρηση των δύο εθνικών ομάδων, η Ελένη Κορδολαίμη και η Εμμανουέλα Αντωνάκη ηττήθηκαν στο διπλό με 6-4, 7-6(3) από τις Έμιλι Φρανκάτι και Μαρία Γέσπερσεν.

Παρ’ όλα αυτά, η Ελλάδα κατέκτησε την 1η θέση στο 2ο γκρουπ της Ευρωαφρικανικής ζώνης του Fed Cup που διεξάγεται στο Τατόι, καθώς είχαν προηγηθεί οι νίκες της Μαρίας Σάκκαρη και της Βαλεντίνης Γραμματικοπούλου αλλά και το χθεσινό 2-1 επί της Αιγύπτου.

Η Δανία που είχε νικήσει στην πρεμιέρα την Αίγυπτο με 3-0, πήρε την 2η θέση και αύριο (21/4) αυτές οι δύο ομάδες θα παίξουν στα πλέι-οφ της ανόδου «χιαστί» με τις πρώτες δύο του άλλου ομίλου. Η Αίγυπτος, που έμεινε στην 3η θέση θα παίξει στα πλέι-άουτ, για τον υποβιβασμό.

Sports in

8 Ιουλίου-15 Απριλίου: τόσο διάστημα περίμενε ο Σλούκας…

Η μετακίνηση του Κώστα Σλούκα στον Παναθηναϊκό και η ανακοίνωση στις 8 Ιουλίου ήταν μια στιγμή που έφερε δονήσεις στο ελληνικό και ευρωπαϊκό μπάσκετ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 16 Απριλίου 2024