Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Οριστικό το -3 στον Παναθηναϊκό λόγω οφειλών προς τον Βέμερ

Οριστικό το -3 στον Παναθηναϊκό λόγω οφειλών προς τον Βέμερ

«Κλείδωσε» η αφαίρεση των τριών βαθμών στους Πράσινους, οι οποίοι δεν κατάφεραν να πληρώσουν τα χρωστούμενα στον Γενς Βέμερ

Οριστικοποιήθηκε για τον Παναθηναϊκό η αφαίρεση των τριών βαθμών από την υπόθεση του Γενς Βέμερ. Οι Πράσινοι δεν κατάφεραν να έρθουν σε συμφωνία με την πλευρά του Γερμανού, ούτε πλήρωσαν το χρέος τους προς τον παίκτη, και έτσι το -3 είναι οριστικό.

Ο Παναθηναϊκός είχε στη διάθεσή του πέντε ημέρες, μετά τον αγώνα με τον Ατρόμητο, για να βρει χρήματα (περίπου 500.00 ευρώ) ή να έρθει σε συμφωνία με τον παίκτη, η πλευρά του οποίου δεν υποχώρησε και έτσι το μοιραία ήρθε. Το μόνο που κατάφεραν οι Πράσινοι είναι να του καταβάλουν το ποσό των 50.000 ευρώ που αντιστοιχεί σε δύο δόσεις.

Πλέον οι Πράσινοι κινδυνεύουν με νέα αφαίρεση τριών βαθμών αν δεν καταφέρουν να τον εξοφλήσουν τις επόμενες πέντε ημέρες που θα ακολουθήσουν το ματς με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη.

Αντίθετα, αν τα καταφέρουν μετά το ματς, θα τους επιστραφούν οι τρεις από τους έξι βαθμούς, ενώ υπενθυμίζεται ότι αν υπάρξει και τρίτη αφαίρεση βαθμών ακολουθεί αυτόματα υποβιβασμός.

Πλέον, ο Παναθηναϊκός πέφτει στη 10η θέση με 32 βαθμούς και κάθε όνειρο για πεντάδα δείχνει να απομακρύνεται.

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024