Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Μαξίμου: Πρώτα ενημέρωση της Βουλής και μετά συμφωνία για τις φρεγάτες

Μαξίμου: Πρώτα ενημέρωση της Βουλής και μετά συμφωνία για τις φρεγάτες

Ο Αλέξης Τσίπρας απάντησε στην ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας, υπογραμμίζοντας ότι πριν υπογραφεί η συμφωνία με τη Γαλλία, θα ενημερωθεί το Κοινοβούλιο

Άμεση ήταν η απάντηση του Μεγάρου Μαξίμου στην αξιωματική αντιπολίτευση για το θέμα της χρονομίσθωσης γαλλικών φρεγατών, τύπου Fremm, προκειμένου αυτές να περιπολούν στο Αιγαίο.

Όπως αναφέρει το γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού, «καλό θα ήταν η ΝΔ επιτέλους να σοβαρευτεί και να σταματήσει να προσπαθεί διαρκώς να αξιοποιεί για μικροκομματικά οφέλη ζητήματα που άπτονται σε μείζονος σημασίας αποφάσεις για την εθνική άμυνα και την εξωτερική πολιτική της χώρας».

Παράλληλα, το Μαξίμου συμφωνεί με την αξιωματική αντιπολίτευση για ενημέρωση του Κοινοβουλίου, πριν την υπογραφή της συμφωνίας.

«Σε κάθε περίπτωση, η κυβέρνηση ενεργεί με πλήρη συναίσθηση της εθνικής ευθύνης και δεν πρόκειται να προχωρήσει σε καμία συμφωνία, χωρίς να ενημερώσει διεξοδικά το Κοινοβούλιο και τις αρμόδιες κοινοβουλευτικές επιτροπές εντός των προβλεπόμενων διαδικασιών» συμπληρώνει η ανακοίνωση του πρωθυπουργικού γραφείου.

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024