Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Αυγενάκης: Μόνη λύση στον γόρδιο δεσμό της εσωστρέφειας η ΝΔ

Αυγενάκης: Μόνη λύση στον γόρδιο δεσμό της εσωστρέφειας η ΝΔ

Ο γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ εξέφρασε τη βεβαιότητα πως το κόμμα του θα κερδίσει τις εκλογές, ενώ επιτέθηκε στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ

Τη βεβαιότητα πως η ΝΔ θα κερδίσει τις εκλογές όποτε και αν γίνουν γιατί είναι η μόνη λύση λύση στον «γόρδιο δεσμό» της μιζέριας, της εσωστρέφειας και τους τέλματος που δημιούργησαν οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, εκφράζει ο Λευτέρης Αυγενάκης.

Σε συνέντευξή του στο Larissanet, ο γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ τονίζει πως η ελληνική περιφέρεια και η ανάπτυξη του πρωτογενούς τομέα βρίσκονται πολύ ψηλά στις προτεραιότητές του κόμματος και πως στη ΝΔ πιστεύουν πως η αγροτική ανάπτυξη και, κυρίως, η αειφόρος αγροτική ανάπτυξη αποτελούν έναν από τους σημαντικότερους κινητήριους μοχλούς ανάκαμψης της Ελληνικής οικονομίας.

Σύμφωνα με τον κ. Αυγενάκη, σύντομα η ΝΔ θα παρουσιάσει και συνολικά για τη Θεσσαλία το πρόγραμμα και τις προτεραιότητές της με στόχο τη μεγιστοποίηση των συγκριτικών πλεονεκτημάτων της κάθε περιοχής και την τόνωση της ανταγωνιστικότητας.

«Σήμερα, λοιπόν, μπορούμε με βεβαιότητα να πούμε «ναι, είμαστε έτοιμοι». Έτοιμοι να οδηγήσουμε τη χώρα στη νέα περίοδο, αυτή της ανάκαμψης και της προόδου» τονίζει χαρακτηριστικά, επισημαίνοντας πως στόχος του κόμματος είναι να να προωθηθούν φοροελαφρύνσεις, αλλά και να πραγματοποιηθεί η μετάβαση από το μοντέλο της οικογενειακής εκμετάλλευσης σε αυτό της αγροτικής επιχείρησης, κάτι που αποτελεί τον πυρήνα της αγροτικής μας πολιτικής.

Αναφερόμενος στα ελληνοτουρκικά, ο κ. Αυγενάκης κατηγορεί την κυβέρνηση πως αντιμετωπίζει ακόμη και τα εθνικά θέματα με τέτοια επιπολαιότητα, διγλωσσία και ανεπίτρεπτο ερασιτεχνισμό και πως είναι προφανές ότι είναι και επικίνδυνη.

«Στα θέματα αυτά επιβάλλεται να μιλάμε δυνατά, καθαρά, αλλά ποτέ ακραία» τονίζει.

Τέλος, όσον αφορά τις εκλογές για την τοπική αυτοδιοίκηση, ο κ. Αυγενάκης δηλώνει πως στη ΝΔ δεν μοιράζουν χρίσματα. «Θα κάνουμε ό,τι είναι καλύτερο για τις τοπικές κοινωνίες. Το έχω πει πολλές φορές, το επαναλαμβάνω και τώρα, δεν θα μείνουμε εγκλωβισμένοι σε «πρέπει και επιβάλλεται», ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν έχει ανοιχτά γραμμάτια με κανένα».

«Από την άλλη, αν κάποιοι προτάξουν την προσωπική τους στρατηγική, έναντι των επιλογών του Κόμματος, είναι αυτονόητο ότι δεν μπορούν να έχουν «απαιτήσεις» την επόμενη μέρα. Για όλα μας τα στελέχη υπάρχει χώρος να δουλέψουν και να πετύχουμε όλοι μαζί μια μεγάλη εκλογική νίκη, μια ισχυρή μεταρρυθμιστική κυβέρνηση που θα βάλει ξανά την Ελλάδα σε τροχιά ανάπτυξης, αρκεί πέρα από το «εγώ» να βλέπουμε και το «εμείς» τονίζει χαρακτηριστικά.

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024