Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Έχει 100.000 followers, τέλειες αναλογίες αλλά δεν είναι άνθρωπος

Έχει 100.000 followers, τέλειες αναλογίες αλλά δεν είναι άνθρωπος

Η Shudu Gram κάνει πάταγο στο Instagram και είναι το πρώτο εικονικό μοντέλο στην ιστορία

Ο λογαριασμός της Shudu Gram στο Instagram είναι αξιοζήλευτος. Πάνω από 100 χιλιάδες followers. Βλέποντας αυτό το μοντέλο να βαδίζει πάνω σε αυτά τα μακριά πόδια, οι άντρες ζαλίζονται, οι γυναίκες ζηλεύουν.

Αν όμως κοιτάξεις καλύτερα, θα δεις ότι η Shudu Gram δεν είναι συνηθισμένο μοντέλο. Τουλάχιστον, δεν ανήκει στο ανθρώπινο είδος. Είναι μια σελέμπριτι που δημιούργησε σε ηλεκτρονικό υπολογιστή ο φωτογράφος Κάμερον -Τζέιμς Ουίλσον (που απέκτησε τις υπολογιστικές δεξιότητες ακριβώς για να δημιουργήσει τη Shudu).

Έμπνευσή του ήταν μία Μπάρμπι, που πωλείται με το όνομα «Πριγκίπισσα της Νότιας Αφρικής», ντυμένη στο ύφος των γυναικών της φυλής των Ντεμπέλε και με κρίκους στον λαιμό.

«Η Shudu εκπροσωπεί αυτό που πάντα έβλεπα ως όμορφο, αλλά και κάτι που δεν βλέπω αρκετά συχνά» εξομολογήθηκε στο Entertainment o 28χρονος φωτογράφος. «Αν και, σήμερα, υπάρχει μια μικρή αλλαγή, πρέπει περισσότεροι να αναρωτηθούν τι είναι «όμορφο»» τόνισε.

Σε συνέντευξη που είχε δώσει στην Τζένα Ρόζενσταϊν του Harper’s Bazaar τον περασμένο Φεβρουάριο, ο Ουίλσον είχε τονίσει πως «ως φωτογράφος, δουλεύω συνέχεια με πολύ διαφορετικούς ανθρώπους, πραγματικούς ανθρώπους που υπήρξαν έμπνευση για τη Shudu. Στο τέλος-τέλος, είναι για μένα ένας τρόπος να εκφράσω τη δημιουργικότητά μου. Δεν είναι προσπάθεια να αντικαταστήσω κανέναν. Είναι μόνον προσπάθεια να προσθέσω σε όλο αυτό το είδος της κίνησης εκεί έξω. Αποσκοπεί να είναι όμορφη τέχνη που δίνει ισχύ σε ανθρώπους. Δεν είναι να αφαιρέσεις την ευκαιρία από κάποιον ή να τον αντικαταστήσεις. Η Shudu προσπαθεί να συμπληρώσει αυτούς τους ανθρώπους».

Sports in

Ο Ολυμπιακός είναι η μεγαλύτερη διαφήμιση για το ελληνικό ποδόσφαιρο στην Ευρώπη

Μια τεράστια βραδιά για τον Ολυμπιακό, με τους «ερυθρόλευκους» να κάνουν την διαφορά

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024