Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Αμυγδαλέλαιο: Ο νέος σου σύμμαχος στην ομορφιά και την υγεία

Αμυγδαλέλαιο: Ο νέος σου σύμμαχος στην ομορφιά και την υγεία

Το θαυματουργό έλαιο των αποξηραμένων αμυγδάλων θα σε βοηθήσει να λάμψεις και να βελτιώσεις την υγεία σου.

Το αμυγδαλέλαιο είναι το απόλυτο φυσικό προϊόν που κάθε γυναίκα πρέπει να χρησιμοποιεί. Βοηθάει στη λάμψη και τη θρέψη του προσώπου, στην ενδυνάμωση των μαλλιών, στη θρέψη των νυχιών αλλά αποτελεί και μια διατροφική λύση που όλες θα λατρέψουμε.

Δώσε λάμψη στο δέρμα σου!

Πολλές γυναίκες ταλαιπωρούνται από την ξηρότητα και τις ατέλειες του δέρματος τους, δοκιμάζοντας διακαώς αμέτρητες κρέμες για να αποκαταστήσουν την κατεστραμμένη κατάσταση του. Δε γνωρίζουν όμως πως το αμυγδαλέλαιο είναι η φυσική λύση που ψάχνουνε εδώ και χρόνια. Τα οφέλη του είναι πολλά! Απλώνεται εύκολα και ομοιόμορφα στη γυναικεία επιδερμίδα και παράλληλα απορροφάται γρήγορα. Βοηθάει το δέρμα να διατηρήσει τη φυσική του υγρασία, ενώ γίνεται σύμμαχος των γυναικών που αντιμετωπίζουν έντονους ερεθισμούς και ξηρότητα. Περιέχει ψευδάργυρο που συμβάλει στην επούλωση πληγών, όπως αυτές που αφήνει μια έντονη ακμή. Δρα όμως και κατά της γήρανσης, γιατί έχει αντιγλεφμονόδεις ιδιότητες.

Σύμμαχος των ματιών

Οι μαύροι κύκλοι είναι ο χειρότερος εφιάλτης μιας γυναίκας που θέλει το βλέμμα της να λάμπει και να καθηλώνει.  Το πρήξιμο κάτω από τα μάτια φανερώνει απροκάλυπτα την κούραση και το άγχος που κουβαλάμε. Το αμυγδαλέλαιο όμως, είναι το συστατικό που στέκεται στο αντίπαλο πεδίο μάχης και βοηθά τις γυναίκες να απομακρύνουν τους μαύρους κύκλους. Ταυτόχρονα, όλες οι γυναίκες που λατρεύουμε τις μακριές βλεφαρίδες που τονίζουν το βλέμμα, απλώνοντας και κάνοντας λίγο μασάζ με μερικές σταγόνες αμυγδαλέλαιου, μπορούμε να δυναμώσουμε τις βλεφαρίδες μας.

Πείτε αντίο στα αδύναμα και θαμπά μαλλιά!

Οι πρωτεΐνες και τα αμινοξέα του αμυγδαλέλαιου είναι το Α και το Ω για υγιή και απαλά μαλλιά. Μπορεί να μη το γνωρίζατε αλλά η τακτική χρήση αμυγδαλέλαιου στα μαλλιά τα ενδυναμώνει και δυναμώνει τα ταλαιπωρημένα μαλλιά, ενώ μπορεί να συμβάλλει κατά της τριχόπτωσης. Δοκιμάστε να το χρησιμοποιήσετε σε καθαρή μορφή, μετά το conditioner αφήνοντας το να απορροφήθει για λίγη ώρα στα μαλλιά σας. Με τον καιρό, η διαφορά που θα δείτε στα μαλλιά σας θα σας αφήσει με το στόμα ανοιχτό.

Δυνατά κι ανθεκτικά νύχια!

Οι περισσότερες θεραπείες που χρησιμοποιούν στα νύχια περιέχουν αμυγδαλέλαιο. Αν τα νύχια σας είναι ταλαιπωρημένα, σπάνε συχνά και ξεφλουδίζουν ασταμάτητα, η λύση που αναζητάτε βρίσκεται στο αμυγδαλέλαιο.

Με μερικές σταγόνες του, κάντε απαλό μασάζ σε ολόκληρη την επιφάνεια των νυχιών σας και αφήστε το λίγη ώρα ώστε να απορροφηθεί όσο περισσότερο γίνεται. Από την πρώτη κιόλας μέρα, η διαφορά στην υγεία και την ενδυνάμωση των νυχιών σου θα είναι παραπάνω από αισθητή.

Βάλτε το και στη διατροφή σας!

Δεν είναι τυχαίο που τα τελευταίο χρόνια, ολοένα και περισσότεροι άνθρωποι επιλέγουν γάλα αμυγδάλου, που έχει γίνει η νέα διατροφική τους συνήθεια. Περιέχει βιταμίνες και είναι χαμηλό σε λιπαρά και χοληστερόλη. Τα φυτοχημικά που περιέχει βοηθούν στην πρόληψη των καρδιακών παθήσεων και του καρκίνου. Οι πρωτεϊνες, το ασβέστιο και οι βιταμίνες D και E που περιέχει, δικαιολογούν την απόφαση σου να βάλεις από σήμερα το αμυγδαλέλαιο στις διατροφικές σου συνήθειες και στην καθημερινότητά σου.

Κρυφά μυστικά ομορφιάς στο σπίτι!

Φυσικά και τα οφέλη του αμυγδαλέλαιου είναι αμέτρητα, κι έτσι μπορείτε να τα αξιοποιήσετε με πολλούς ακόμη τρόπους. Ως συστατικό σε σπιτικές μάσκες προσώπου και σώματος, σε συνταγές απολέπισης, ακόμη και ως λάδι για μασάζ, το καθαρό αμυγδαλέλαιο θα σε ανανεώσει. Μπορείτε βέβαια να το χρησιμοποιήσετε και στα μικρά σας αγγελούδια είτε για να ανακουφίσετε τους ερεθισμούς στο σώμα του είτε για να του κάνετε ένα χαλαρωτικό μασαζάκι.

Η μυρωδιά του αμυγδαλέλαιου θα γίνει η αγαπημένη σας!

Sports in

Σε κίνδυνο οι ισπανικοί σύλλογοι και η Φούρια Ρόχα λόγω της κυβερνητικής κηδεμονίας στην ομοσπονδία

Στελέχη της UEFA θεωρούν πως η κυβερνητική κηδεμονία στην ισπανική ομοσπονδία δεν μπορεί να γίνει αποδεκτή από τη στιγμή που δεν υπήρξε η ίδια ανοχή και σε άλλες παρόμοιες περιπτώσεις.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024